Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 4 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 4 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 17th, '12, 09:45

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Jaka będzie Waszym zdaniem 5 klasa ?
postać walcząca z dystansu. 70%  70%  [ 14 ]
tylko i wyłącznie Paladyn. 15%  15%  [ 3 ]
nowa klasa czarująca... 10%  10%  [ 2 ]
nie wiem. 5%  5%  [ 1 ]
Razem głosów : 20
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: 5 klasa nie będzie nowością.
Post Wysłany: Lis 6th, '10, 12:24 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Wrz 22nd, '10, 15:56

Zagłosowałem trafnie :)

Post Wysłany: Sty 14th, '11, 17:24 
Nowicjusz

Dołączenie: Sty 14th, '11, 16:15

Witam. Wiem że temat już nieaktualny, ale muszę się wyżalić hehe (jak baba). Bardzo, ale to bardzo liczyłem na klasę odzianą w ciężkiej zbroję, dzierżącą w jednej ręce tarcze w drugiej miecz lub młot tudzież buzdygan, dosiadając opancerzonego rumaka, ok, ok z rumakiem przesadziłem hehe.. Klasy które zostały zaprezentowane nie pasują zupełnie do mojego ideału postaci jaką chciałbym grać, wiem że od biedy mogę grać Barbarzyńcą, ale to już nie będzie miało klimaciku ehhh szkoda. Paladyna pewnie nie będzie jak już wcześniej wspominaliście (Blizzard się uparł na oryginalność), ale jakiś mroczny rycerz, byłbym bardzo rad. Pozostaje czekać do wydania dodatku, czyli gdzieś 2013 rok.... Jak bym jeszcze, @#$!%wa za krótko się naczekał na Diablo III. Przepraszam, poniosło mnie hehe
To tyle mojego malkontenctwa...

Post Wysłany: Kwi 6th, '11, 18:20 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 13:30
Miejscowość: Rzeszów

Tibi napisał(a):
Witam. Wiem że temat już nieaktualny, ale muszę się wyżalić hehe (jak baba). Bardzo, ale to bardzo liczyłem na klasę odzianą w ciężkiej zbroję, dzierżącą w jednej ręce tarcze w drugiej miecz lub młot tudzież buzdygan, dosiadając opancerzonego rumaka, ok, ok z rumakiem przesadziłem hehe.. Klasy które zostały zaprezentowane nie pasują zupełnie do mojego ideału postaci jaką chciałbym grać, wiem że od biedy mogę grać Barbarzyńcą, ale to już nie będzie miało klimaciku ehhh szkoda. Paladyna pewnie nie będzie jak już wcześniej wspominaliście (Blizzard się uparł na oryginalność), ale jakiś mroczny rycerz, byłbym bardzo rad. Pozostaje czekać do wydania dodatku, czyli gdzieś 2013 rok.... Jak bym jeszcze, @#$!%wa za krótko się naczekał na Diablo III. Przepraszam, poniosło mnie hehe
To tyle mojego malkontenctwa...

OOO i popieram kolegę mroczny rycerz opacerzony od stup po szyję :roll: fajnie by było, mogli by też zrobić Krzyżowieca wydaje mi się to ciekawym pomysłem ;) jest i opancerzony i ładnie ubrany i jeździ konno :D choć ta opcja podoba mi się najmniej, ale co najważniejsze jest rycerzem z krwi i kości.!!! co o tym myślicie ??? proszę o komentarze...

Image

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości