Bardzo ciekawe Rampage

zaczytałem się trochę w tą demonologię i się zdziwiłem, bo szczerze powiedziawszy nie wiedziałem, że Blizzard korzysta i wzorcuje się na tej tematyce. Co do bossów w D3 całkiem fajnie zrobione, najbardziej ciekawi mnie ten Azmodan, co do Beliala nie mam zielonego pojęcia skąd ludzie go w ogóle wzięli, nie ma go na żadnym trailerze, nie wiem może coś było wspomniane i to ominąłem, dziwne jest też to, że znowu Diablo ;P (wiem wiem na tym to polega, tytuł gry itp...), trochę to jednak dziwne nie sądzicie? w D1 został pokonany, potem się odrodził i w D2 znowu się go zabijało, i co teraz kolejny raz się odrodził?

nieśmiertelny kurde, chociaż zastanawiające jest to, że ma trzy paszcze. Słyszałem wersję, że po zabiciu Baala w D2 i co za tym idzie zniszczeniu góry Arreat dusze Baala, Mefista i Diablo połączyły się w jedną i stąd nowy, unikatowy wygląd Diablo o trzech głowach, to pewnie tylko przypuszczenia, ale byłoby to bardzo ciekawe rozwiązanie

.
EDIT: Tym bardziej zastanawiający jest fakt, że na owych filmikach Diablo wyglądał na postać żeńską!