Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 5 osób, 2 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 3 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 17th, '12, 10:11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Diablo 3 cena
Post Wysłany: Lis 14th, '11, 20:08 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Paź 24th, '11, 19:18

Mam pytanie, bo na Diablo3.net jest zamieszczona cena (169.00 zł za podstawową wersję i 299.00 zł za kolekcjonerkę) i chciałem się spytać, czy będzie ona obowiązywała na 100%? Bo jeśli tak to dużo trzeba będzie wyłożyć jak na grę :/

Temat postu: Re: Diablo 3 cena
Post Wysłany: Lis 14th, '11, 20:59 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Lut 24th, '10, 12:19
Miejscowość: Jaworzno

Wiesz co , nigdy nie można być w 100% pewnym . Ale edycja kolekcjonerska raczej utrzyma się w ścisłej granicy 300 zł Xd
A tak na marginesie , ta czaszka diablo która jest w tej edycji to czaszka diablo którego ja zabiłem czy ty bo to trochę taki fail dodatek , wolałbym figurkę ? =.=

Post Wysłany: Lis 15th, '11, 18:43 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Paź 29th, '11, 10:00

Ceny raczej są na oko, podane ogólnikowo może nawet sugerowane przez Blizzard ale to tylko spekulacje.

Zacytuje tekst z jednego sklepów :
"Data premiery i cena Diablo III Edycja Kolekcjonerska nie jest potwierdzona"

Więc nic wg mnie w tej kwestii jeszcze nie da się powiedzieć.

Na zdrowy rozsądek, sugerowane ceny podane w sklepach internetowych raczej nie spadną, wręcz obawiam się że mogą nieco
wzrosnąć, w wersji podstawowej raczej wydaje mi się że cena będzie oscylowała granicach 160 -180 zł, za edycje kolekcjonerską wydaje mi się powyżej 300 nawet do 350 zł. Można też poczekać z pół roku do roku po premierze, cena powinna spaść i się ustabilizować w granicach 10% - 15% poniżej ceny w dniu premiery za podstawową wersje (jak zazwyczaj bywa z innymi grami), ale kto ma ochotę poczekać aż cena spadnie?:)

Sugerowane ceny nie są niskie ale jak dla mnie taki tytuł wart jest każdej ceny.

PS. Pisałem do 2 sklepów Ultima i Gram.PL - odpisali również że nic jeszcze nie wiadomo i czekają na info od dewelopera.

Post Wysłany: Lis 16th, '11, 20:15 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Paź 24th, '11, 19:18

Drakow napisał(a):
Sugerowane ceny nie są niskie ale jak dla mnie taki tytuł wart jest każdej ceny.

Nie twierdzę, że nie jest, tylko ja stawiam sobie pytanie czy mam na tyle duże fundusze by sobie pozwalać kupować tak drogie gry ;)

Zaś co do spadku cen to sam nie wiem, bo jak kupiłem Disciples 3 niedługo po premierze to taka sama cena utrzymywała się przez rok :/ No ale fakt, że ta gra to lipa i producenci niewiele robią poza wyłudzaniem kasy..

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: ichiro [Crawler], utsyzyf oraz 3 gości