Absolutny niusik czyli Diablo 3 System Follower czyli kto będzie nam pomagał w czasie tej niebezpiecznej podróży a oto filmik z youtube warty oglądnięcia polecam. Jeśli ktoś znajdzie jakieś SCR to też dodawajcie.
The Enchantress Merc czarodziejka miota kulami siejącymi śmierć ale z tego co się dowiedziałem może też rzucać czary na graczy aby tymczasowo zwiększyć ich siłę, abyśmy lepiej walili
The scoundrel The Scoundrel (łotrzyk) jest przede wszystkim żołnierzem, ale ma też parę sztuczek w zanadrzu taki jak oślepiająca moc. Na pewno będzie świetnym kompanem w czasie naszych podróży zabawnym ale zarazem mrocznym.
Umiejętności Łotrzyka: Lvl 5: Rapid Fire / Crippling Shot / Poison Śruby Lvl 10: Dirty Fighting / Bandage / Scavenge Lvl 15: Power Shot / Multishot / Rain of Gold Lvl 20: Vanish / Anatomia / Black Market
The templar The Templar jest przede wszystkim wojownikiem walczącym w zwarciu, który może być używany jako taker do wspierania słabszych klas, z tego co słyszałem może być też uzdrowicielem jeśli nie potrzebujemy tankera. Templar nie jest Paladin , jest nowym typem wojownika w świecie diablo z odmiennymi zasadami i wartościami.
Ja uważam, że każda pomoc się przyda i dobrze rozwijany od początku merc będzie na pewno użytecznym kompanem w naszych podróżach. A tymczasem podsyłam nowe fotki.
A to moja osobista uwaga, że Templariusz jest łudząco podobny do podstawowej jednostki w WarCraft 3 rasa ludzie tak zwany Piechur.
I więcej zdjęć: Osobiście, jeśli kogoś wogóle to obchodzi, mi najbardziej przypadł do gustu Łotrzyk i Templariusz, choć czarodziejka jest też fajna ale w moim rankingu zajmuje trzecią lokatę.
Z tym się zgadzam w 100%cętach łotrzyk miażdży znaleźć mu jakąś kusze szybkości ;D i może wymiatać w ogóle ten patent z zakrytą twarzą do nosa ekstraklasa, podobno koleś w czasie podróży dogaduje, ma kilka ciekawych tekstów dokładniej będziemy wiedzieć jak będzie więcej filmików z systemu Follower, ale powiem szczerze Merce zapowiadają się świetnie jak tylko ochłoniecie po tym nusiku podeśle coś nowego. Pozdrawiam, kuba ___________________________________________________
Wrzucam to na Follower System bo chcę żeby każdy mógł sobie porównać z filmikiem. 1. Prt Sc to prawdopodobnie TP
2. Dziwne zielone żabki Witch Doctora o których nigdzie nie pisze, wyraźnie widać że chodzą za potworami wiec należą do WD.
3. Granaty takie jak miała zabka w D2 Wygląda na to że nasz demon Hunter nie tylko kuszami się będzie zabawiał. Czekam na komety ________________________________________________
Widzę że łotr najbardziej się podoba wiec poniżej zdjęcie z paroma jego skilami
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: ichiro [Crawler], utsyzyf oraz 2 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum