Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 1 osoba, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 17th, '12, 10:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 13 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Diablo 3 - Wizerunki Bossów z wersji finalnej
Post Wysłany: Lis 22nd, '11, 11:44 
Awatar użytkownika
Administrator

Dołączenie: Wrz 15th, '11, 12:12
Miejscowość: Krosno

Blizzard opublikował wizerunki bossów, którym będziemy musieli stawić czoła na końcu każdego aktu.
[url]
http://img151.imageshack.us/img151/8624/actbosses1.jpg[/url]

Pierwsza twarz jest dosyć zaskakująca, gdyż przedstawia podobiznę Butchera z Diablo 1.
Jest to bardzo ciekawe rozwiązanie, bo jak pamiętamy, Rzeźnik był pierwszym silniejszym przeciwnikiem, jakiego spotykaliśmy
w pierwszej odsłonie diabełka.
Następnie w kolejności występowania w grze mamy Beliala, Azmodana i Diablo.

Gdy tylko pojawią się nowe informacje, na pewno znajdziecie je na naszej stronie.

Zachęcamy do komentowania!

Temat postu: Re: Diablo 3- Wizerunki Bossów z wersji finalnej
Post Wysłany: Lis 22nd, '11, 12:30 
Nowicjusz

Dołączenie: Lis 22nd, '11, 12:23

Witam,

Po raz koleiny przekonuję się, że tą stronę, prowadzą niepoważni ludzie. Mimo pięknej wyróżniającej się szaty graficznej strony.
Wnioskuję po tym, że inne strony sypią konkretnymi newsami, podczas gdy tu nikt nie widział, nikt nie słyszał, a ostatni news z przed tygodnia albo lepiej. No i najważniejsze, OSTRZEGAJCIE, że SPOLER! jeszcze nie jest za późno, żeby niepsuć tej sentymentalnej niespodzianki tym, którzy nie chcą sobie jej psuć, że pierwszym przeciwnikiem będzie TEN pan!

Pozdrawiam.

Post Wysłany: Lis 22nd, '11, 12:42 
Awatar użytkownika
Administrator

Czy ja wiem czy to taki wielki spojler, jeszcze chwile a ten obrazek znajdziesz na każdej innej stronie poświęconej D3.

Post Wysłany: Lis 22nd, '11, 12:45 
Nowicjusz

Dołączenie: Lis 22nd, '11, 12:23

Ale tam OSTRZEGAJĄ!

pozdrawiam.

Post Wysłany: Lis 22nd, '11, 16:22 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Paź 24th, '11, 19:18

ruskieo napisał(a):
Witam,

Po raz koleiny przekonuję się, że tą stronę, prowadzą niepoważni ludzie. Mimo pięknej wyróżniającej się szaty graficznej strony.
Wnioskuję po tym, że inne strony sypią konkretnymi newsami, podczas gdy tu nikt nie widział, nikt nie słyszał, a ostatni news z przed tygodnia albo lepiej. No i najważniejsze, OSTRZEGAJCIE, że SPOLER! jeszcze nie jest za późno, żeby niepsuć tej sentymentalnej niespodzianki tym, którzy nie chcą sobie jej psuć, że pierwszym przeciwnikiem będzie TEN pan!

Pozdrawiam.

Bez urazy ale ty z choinki się urwałeś czy co? Każdy kto wchodzi na stronę poświęconą danej grze musi się liczyć z tym, że takie rzeczy będą ujawniane i ja nie widzę sensu pisać ostrzeżenia, jeśli takie strony właśnie są od ujawniania takich niespodzianek dotyczących gry. Nie chcesz sobie zepsuć niespodzianki, nie wchodzisz. Tyle co miałem Ci do powiedzenia.

Zaś co do bossów to szczerze przyznam, że pierwszy rzeczywiście jest sporą niespodzianką, choć osobiście nie łapię aluzji umieszczania go jako bossa, bo wydaje mi się, że w D1 nie był tak znaczącym demonem, by stanowić aż taką siłę w 3 części. No ale cóż, mimo to jestem go bardzo ciekawy ;) Jeszcze bardziej intrygują mnie Belial i Asmodan, chętnie sobie o nich poczytam jak znajdę czas i jakiś fajny artykół o nich gdzieś tu albo na innych stronach o Diablo :D No ale główny przeciwnik był do przewidzenia, choć szczerze mówiąc nurtuje mnie pytanie, co z Baalem i Mefisto? Bo przecież nie wyparowali... wie ktoś cokolwiek na ten temat?

Post Wysłany: Lis 22nd, '11, 18:14 
Nowicjusz

Dołączenie: Lis 22nd, '11, 18:09

Reuel napisał(a):
ruskieo napisał(a):
Witam,

Pozdrawiam.

Bez urazy ale ty z choinki się urwałeś czy co? Każdy kto wchodzi na stronę poświęconą danej grze musi się liczyć z tym, że takie rzeczy będą ujawniane i ja nie widzę sensu pisać ostrzeżenia, jeśli takie strony właśnie są od ujawniania takich niespodzianek dotyczących gry. Nie chcesz sobie zepsuć niespodzianki, nie wchodzisz. Tyle co miałem Ci do powiedzenia.

Ty się chyba urwałeś z choinki. To, że interesuje się Diablo 3 i odwiedzam strony jak te nie oznacza, że chcę zobaczyć kilka miesięcy przed premierą wszystkich bossów w grze. Przecież wystarczyło nie wklejać tego wielgachnego obrazka na stronie głównej.

Do autora tego "newsa" - Niech Cię licho, zniszczyłeś coś na co czekałem od ponad 3 lat, czyli poznać głównych wrogów w Diablo 3 podczas premiery gdy sam się do niej dosiądę. Nieodpowiedzialne, nieprofesjonalne i próbujące wywołać sensacje nawet za cenę "komfortu" użytkowników.

Post Wysłany: Lis 22nd, '11, 23:50 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Mar 25th, '11, 15:17
Miejscowość: Sosnowiec

Próbujące wywołać sensację? Stary, opanuj się. Po pierwsze, skoro po raz kolejny przekujesz się, że ta strona ssie jajka, to po co na nią wchodzisz? Po drugie, gdy zbliżała się premiera Diablo 2, to każda strona sypała newsami na prawo i lewo. Zresztą, nawet na stronie Blizza masz np. kalkulator umiejętności czy informację o itemkach. Jeśli chcesz mieć niespodziankę, to moim zdaniem najlepiej w ogóle nie wchodzić na strony o D3, bo wtedy gra generalnie będzie niespodzianką ^^

I spokojnie, panowie. Wypijcie browar pokoju i pełen relaks :>

Post Wysłany: Lis 23rd, '11, 09:34 
Awatar użytkownika
Administrator

Nie przejmuje się, bo nie ma czym i dalej będę wykonywał swoją pracę.

Post Wysłany: Lis 23rd, '11, 12:11 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Lut 24th, '10, 12:19
Miejscowość: Jaworzno

Przepraszam za bluzgi , no ale k... ludzie ogarnijcie się . Pisze jak byk " Diablo 3 - Wizerunki Bossów z wersji finalnej " , ktoś nie ma oczu ? "Blw bla ble ble zepsuliście mi zabawe bla ble" . Trzeba myśleć co się robi , to wina Darkbolo , że jakiś prz.... tu wszedł i zobaczył to czego nie chciał widzieć ? Nie . Jak nie chcesz wiedzieć co będzie w grze , to do jasnej cholery po co włazisz na strony dotyczące tego co w tej grze będzie ?!

Edytowane bluzgi przez qwerty.
Prosiłbym nie obrażać innych użytkowników, to nie najlepiej świadczy o kulturze!

Post Wysłany: Lis 23rd, '11, 14:11 
Awatar użytkownika
Administrator

Dzięki

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 13 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość