ruskieo napisał(a):
Witam,
Po raz koleiny przekonuję się, że tą stronę, prowadzą niepoważni ludzie. Mimo pięknej wyróżniającej się szaty graficznej strony.
Wnioskuję po tym, że inne strony sypią konkretnymi newsami, podczas gdy tu nikt nie widział, nikt nie słyszał, a ostatni news z przed tygodnia albo lepiej. No i najważniejsze, OSTRZEGAJCIE, że SPOLER! jeszcze nie jest za późno, żeby niepsuć tej sentymentalnej niespodzianki tym, którzy nie chcą sobie jej psuć, że pierwszym przeciwnikiem będzie TEN pan!
Pozdrawiam.
Bez urazy ale ty z choinki się urwałeś czy co? Każdy kto wchodzi na stronę poświęconą danej grze musi się liczyć z tym, że takie rzeczy będą ujawniane i ja nie widzę sensu pisać ostrzeżenia, jeśli takie strony właśnie są od ujawniania takich niespodzianek dotyczących gry. Nie chcesz sobie zepsuć niespodzianki, nie wchodzisz. Tyle co miałem Ci do powiedzenia.
Zaś co do bossów to szczerze przyznam, że pierwszy rzeczywiście jest sporą niespodzianką, choć osobiście nie łapię aluzji umieszczania go jako bossa, bo wydaje mi się, że w D1 nie był tak znaczącym demonem, by stanowić aż taką siłę w 3 części. No ale cóż, mimo to jestem go bardzo ciekawy

Jeszcze bardziej intrygują mnie Belial i Asmodan, chętnie sobie o nich poczytam jak znajdę czas i jakiś fajny artykół o nich gdzieś tu albo na innych stronach o Diablo

No ale główny przeciwnik był do przewidzenia, choć szczerze mówiąc nurtuje mnie pytanie, co z Baalem i Mefisto? Bo przecież nie wyparowali... wie ktoś cokolwiek na ten temat?