Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 1 osoba, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 17th, '12, 10:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Diablo III Max Poziom Umiejetności
Post Wysłany: Lis 23rd, '10, 22:12 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Paź 15th, '09, 22:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

Do niedawna mówiliśmy o max poziomie umiejętności 15 . Dzisiaj na oficjalnym forum Battle.net Bashiok z prędkością błyskawicy i wycięte z kontekstu powiedział ze będzie 20.

Sam watek został rozpoczęty przez fanów banalna rozmowa typu zastanawiali się nad min poziomem a maksymalnym i do całej konwersacji włączył się Bashiok:

Oryginalny tekst:

...but can be increased up to Fifteen.
... ale może być zwiększona do piętnastu

Potentially twenty.
Potencjalnie dwadzieścia.

I co sadzicie czy to życzliwa mrzonka ? zapraszam do dyskusji...

Temat postu: Re: Diablo III Max Poziom Umiejetności
Post Wysłany: Lis 24th, '10, 18:08 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Sie 26th, '09, 11:11
Miejscowość: Warsaw

Uważam, że jeśli gra ograniczy się do 20-go levela będzie to istna masakra. W dwójce motyw 99 leveli spełniał się wręcz idealnie, a rozwijanie postaci, umiejętności i expienie szły jak najbardziej w parze. Ciężko mi sobie wyobrazić takie ograniczenie tym bardziej, że wielu graczy jest zwolennikami levelowania i podbijania miejsc rankingowych. Przy 20-stym levelu motyw walki o ranking i prześciganie się w expieniu jest bezsensowne i niefortunnie ograniczone.

Post Wysłany: Lis 24th, '10, 21:44 

Myślę, iż nie będzie to dużym problemem, jak dla mnie.
Zakładam tu owszem, iż "itemy", bądź inne elementy "magiczne" jakie będziemy mogli zebrać, będą powodować również w jakimś stopniu podwyższenie danej umiejętności. Opieram się na Diablo II.
Np. +1 do umiejętności barbarzyńcy, +1 do szał/furia, etc.

Powtórzę w tym momencie własne zadanie z innego wątku na forum.
Bądźmy dobrej myśli, Blizzard naprawdę wie co robi.

Tu już spekuluję (bardziej gdybam):
- testerzy uznali iż 15 poziom to za mało, a powyżej 20 gra staje się za łatwa, może nawet "przelotowa";
- ściślejsze związanie gry z poprzednią edycją (Diablo II), gdzie również mamy maksymalny poziom 20;
- w kolejnym dodatku do gry dorzucą coś więcej ...?!

Post Wysłany: Gru 5th, '10, 15:42 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Lis 11th, '10, 16:39

No tak :o prawdziwa niespodzianka ja ten 20 lvl w 7 dni nabije jak mnie wciągnie,a wciągnie na pewno.

Post Wysłany: Sty 31st, '11, 22:10 
Nowicjusz

Dołączenie: Lut 6th, '10, 13:26

Stary byk już ze mnie, ale mało która laseczka mnie tak rajcuje jak wyjście D3 ;) Może to jakieś zboczenie, nie wiem. Wiem natomiast, że przynajmniej raz w tygodniu muszę sobie zobaczyć jakiś gameplay z d3 na youtubie, to już chyba nałóg, pomimo że daleko do daty premiery.

Post Wysłany: Mar 10th, '11, 22:19 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Lut 24th, '10, 12:19
Miejscowość: Jaworzno

Heretic napisał(a):
Uważam, że jeśli gra ograniczy się do 20-go levela będzie to istna masakra. W dwójce motyw 99 leveli spełniał się wręcz idealnie, a rozwijanie postaci, umiejętności i expienie szły jak najbardziej w parze. Ciężko mi sobie wyobrazić takie ograniczenie tym bardziej, że wielu graczy jest zwolennikami levelowania i podbijania miejsc rankingowych. Przy 20-stym levelu motyw walki o ranking i prześciganie się w expieniu jest bezsensowne i niefortunnie ograniczone.

Co do twojego postu chciałbym zauważyć ,że chodzi o max POZIOM UMIEJĘTNOŚCI , a nie MAX LEVEL POSTACI .

A co do tematu jak dla mnie wystarczająco . W D2 uszło więc i teraz powinno być dobrze .

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość