Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 17th, '12, 10:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Hej hej :)
Post Wysłany: Wrz 24th, '11, 12:02 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Wrz 24th, '11, 11:52
Miejscowość: Łódź

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Artur, mam 25 lat i na chwilę obecną nie widzę sensu aby podawać więcej danych :) Co mnie przyciągnęło na to forum? Odpowiedź jest bardzo oczywista... - długie oczekiwanie na wymarzoną III część gry, która zabrała sporo moich dziecięcych lat. Achhh te długie beztroskie dni spędzone przed Diablo II... Czas powrócić a raczej się przygotować na kolejną odsłonę gry, którą niebawem zobaczymy. Niedawno grałem w takie gry jak Rohan i Metin... - skutecznie potrafią ukraść cenne godziny z życia.

Mam nadzieję, że na tym forum będą ludzie, z którymi rozpoczęcie rozgrywki będzie bardziej sensowne - nie ma to jak grać z ekipą osób, z którą będzie można porozmawiać nie tylko o grze :) Mam nadzieję, że znajdą się ludzie, którzy będą otwarci na TS'a (TeamSpeak) przez co gra będzie ciekawsza. Tyle ode mnie. Jeżeli zaciekawiłem kogoś moim postem to zapraszam na pogawędkę.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości