Dziś pobrałem sobie D3 beta sam nie wiem po co jak nie mam kluczy

ale tak z grubsza ogarnołem jak działa mi menu gry i jak automatycznie wczytała mi się rozdzielczość ;D
To tak nie wiem czy to szybko czy wolno ale D3 włącza mi się w 6sekund grafika konsoli działa płynnie kruki odlatują nie zrywa ogólnie jest ok;D
Co zauważyłem niema Prt Sc jak w d2 robiliśmy go zapisywał się w folderze z grą tu tego niema oto konsoleta.

Co o konsoli ogólne wrażenia ładna chmurki poruszające się na horyzoncie do tego ognisko w tle odlatujące kruki i emanujący światłem księżyc całość dopełnia miła i nastrojowa muzyczka:D

Oto konsola opcji gry jak widać detali i cała reszta ustawiła się sama na HIGH czyli D3 spokojnie mi pójdzie.

No i to tyle co mogę wam osobiście pokazać kluczy niestety do bety nie mam, choć dowiedziałem się że mój znajomy ma ale powiedział że nie będzie grał a profil beta testera ustawił tak dla picu, więc zapytałem to daj mi pasy ja pogram, na to on że ma wartościowe konto WOW i mi nie da, dodałem że w WOW nie gram przecież cię nie okradnę ale i tak mam mnie gdzie.
Bliz powinien baczniej wybierać beta testerów bo jak widać spora ilość kluczy po prostu się zmarnuje a tacy jak ja nie pograj mimo że by bardzo chcieli
A teraz coś nowego saga diablo kończy 15lat, pozwolę sobie zacytować fragment tekstu twórców i oczywiście skomentować,
Kiedy wypuściliśmy Diablo pod koniec 1996 roku, byliśmy dumni z gry i pragnęliśmy podzielić się nią z każdym, kto chciał zagłębić się w najciemniejsze zakamarki lochów, by zniszczyć legendarne zło.W tych słowach widać że wtedy nie zależało im tak na kasie jak dziś chcieli aby ludzie zobaczyli co zrobili i cieszyli się tym tak jak oni gra nie była droga a i problemów z grą też nie było dziś te stare przekonania troszkę się zmieniły dziś blizz już nie ma tak szczytnych pobudek tylko zysk zysk zysk... zastanawiam się co się z nimi stało, uważam też że każdy kto wyraził chęć zostania beta testerem i spełnia wymagania powinien nim zostać a nie wybrańcy, pod koniec 2000 wydali d2 a dokładniej 28.06.2000 demo tej gry było w każdej gazecie pewnie jak bym poszukał znajdę cdaction z demem, a teraz... resztę dopowiedzcie sobie sami.
Pozdrawiam,
kuba