Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 1 osoba, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 17th, '12, 11:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Ograniczenia w klasach broni
Post Wysłany: Paź 4th, '10, 21:15 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Paź 15th, '09, 22:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

W ostatnim tygodniu gorączkowo poruszano na Battle.net temat rzekomych ograniczeń w klasach broni. Bashiok oficjalnie wypowiedział się w tej sprawie.

Cytuj:

Czy są jakieś ograniczenia w klasach broni i czy możesz to potwierdzić?

Tak istnieją ograniczenia. Pracujemy nad filozofia pewnych typow broni które będą miały sens dla danej klasy.Nie myślimy żeby Barbarzyńca używał np: różdżki.Innymi przykładami ograniczeń jest że istnieją specyficzne klasy przedmiotów takich jak Czarodzieje Orb

Czy może pan wymienić bronie Mnicha które może wykorzystać. W ostatnim cytacie zobaczyliśmy tylko personalia bojowe np:klepki walki , pięść ,1h miecze, drzewce. Myślę że to za mało i czujemy pewien niedosyt.Czy po znalezieniu broni Mnicha można z nich poprawnie korzystać?

Tak może używać dwu ręczne siekiery i maczugi, uh, różdżki, kule, myślę, że nic na ten temat.

"Gra jeszcze nie została dokończona,jest wiele do zrobienia. Wszystko może się jeszcze pozmieniać, a co chodzi do broni i ich funkcjonaliści to mamy jeszcze czas aby wszystko zrobić tak jak trzeba"

Wygląda na do ze Mnich ma nie wiele ograniczeń. To dobrze wróży nam na przyszłość . A i Bashiok uchylił więcej rąbka tajemnicy w sprawach broni i ograniczeń .

Niedługo będzie dostępna na naszym forum pełna lista broni dla danej klasy i ich ograniczeń.

Zapraszamy do dyskusji...

Temat postu: Re: Ograniczenia w klasach broni
Post Wysłany: Paź 5th, '10, 13:04 
Nowicjusz

Dołączenie: Lut 8th, '10, 12:05

oo pełna lista broni ;) fajnie , jestem ciekaw co wymylili.

Post Wysłany: Paź 16th, '10, 17:49 

Poprosiłbym o zmianę kolorów w miejscu "Strona główna", gdzie cytowany jest niniejszy fragment wywiadu.
Kolory są rażące w oczy oraz niezbyt estetycznie to wygląda.

Post Wysłany: Gru 5th, '10, 15:59 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Lis 11th, '10, 16:39

Przepraszam ale gdzie jest niniejsza pełna lista broni o której wspomniałeś? Bo jestem bardzo ciekaw jak wszyscy.Dziękuje.

Post Wysłany: Gru 19th, '10, 15:40 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Paź 15th, '09, 22:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

Np tutaj : DaibloWiki. Wystarczy że wklepiesz w google "restrictions classes Diablo 3" i już masz widzisz jakie to proste Yoshimattsu ale do tego trzeba chęci. Ja wszystkiego na tacy nie podam!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość