Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 4 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 4 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 17th, '12, 11:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 87 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Opłaty
Post Wysłany: Sty 1st, '12, 23:26 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 13:30
Miejscowość: Rzeszów

Hefestos88 nie obraź się ale nie "paczą" tylko Patrzą. :p

co do D3 oby nie przedobrzyli.

co do gry jak będzie płatna to prywatne serwy też są fajne :D
np. w WOW grałem na prywatnym serwie gdzie grało, żeby was nie skłamać około 10 000 osób +/- i było extra :D ale po pewnym czasie bliz się do tego przywalił.
Jak sobie przypomnę rajdy jakie urządzaliśmy :oops: 30 VS 30 + kompy które broniły zamku fajnie było, brał bym na BN ale nie za taką kasę jaką żąda bliz za grę, nie dość że się płaci jakiś kosmos za orginał to jeszcze jakieś opłaty za możliwość zagrania co za bzdura...

Post Wysłany: Lut 11th, '12, 15:14 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Wrz 24th, '11, 11:52
Miejscowość: Łódź

180zł za podstawkę to normalna cena. Kupiłem ostatnio Battlefield3 i nie żałuję. Gra warta swoich pieniędzy.

Jeżeli D3 będzie wymagało abonamentu tak jak ma to miejsce w przypadku WOWa to też będę płacił.. Jak widzicie po WOWie mimo tego, że wymaga ona nakładu finansowego to jest multum zainteresowanych tak więc D3 na pewno nie straci na popularności :)

Temat postu: !
Post Wysłany: Lut 14th, '12, 18:32 
Awatar użytkownika
Moderator

No to sobie płać :) ja na 100% poza tym co zapłacę za kopie D3 w empic nie wydam ani złotówki będę grał na nielegalnych serwach i będę miał ich w Dupce bardzo bardzo głęboko! dla mnie płacenie za WOW to jakaś herezja, a komentując to co napisałeś fakt dużo jest graczy którzy płacą ale miej na względzie to że 90% to USA !!! Polska to jakieś 0,5% na 10000000001% a może mniej raczej na pewno mniej dokładnych danych nie mam bo skąd !

Post Wysłany: Lut 14th, '12, 20:30 
Awatar użytkownika
Administrator

Dołączenie: Wrz 15th, '11, 12:12
Miejscowość: Krosno

Tylko, że nie powstaną prywatne serwery, a nawet gdyby, to będą wyglądały tak jak obecne cracki do wersji beta.

Post Wysłany: Lut 15th, '12, 14:10 
Awatar użytkownika
Moderator

Nie martw się powstaną na 101% o ile D3 będzie płatne :) jakoś serwy WOW są i do dziś działają to diablo serwów nie będzie opowiadasz banialuki. :lol:

Post Wysłany: Lut 16th, '12, 10:34 
Awatar użytkownika
Administrator

Mogę się w tej chwili z Tobą założyć, że nie powstaną.
Widziałeś prywatne serwery do StarCraft 2? Nie ma.

Post Wysłany: Lut 20th, '12, 00:05 
Awatar użytkownika
Moderator

Jeżeli D3 będzie płatne to na bank będą prywatne serwy :) a jeśli nie to nie będzie :)

Post Wysłany: Lut 20th, '12, 00:37 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Wrz 24th, '11, 11:52
Miejscowość: Łódź

rampagee - napisałeś o małym procencie polaków. Przepraszam ale nie masz racji. Napisałeś ten post w oparciu o jakieś statystyki? Raczej nie. Np mam różne grono znajomych i naprawdę bardzo dużo ludzi odpala co miesiąc te parę dyszek aby pograć. Owszem, czasami konieczna jest przerwa na miesiąc bo jak wiemy mamy czasy takie a nie inne ale fani gry będą płacić. Jeżeli będą jakieś opłaty to na pewno nie wprowadzą sporych "czynszów" bo odstraszyć graczy jest łatwo tak więc na pewno jakiś balans w tym wszystkim zostałby zachowany.

Serwery prywatne - Po tym co pokazali ze Starcraft można spodziewać się sporej interwencji z ich strony aby nikt na lewo nie zabierał im klientów.

Oczywiście teraz sobie "gdybamy" tylko.

Post Wysłany: Lut 20th, '12, 19:22 
Awatar użytkownika
Moderator

Wkr....sz mnie takim gadaniem!!! widzę że mam do czynienia z dzieckiem któremu niczego nie brakuje! skoro nie wiesz skąd mam takie statystyki to jesteś albo jeb....ym hipokrytom albo po prostu jesteś głupi, nie wiesz jakie jest bezrobocie w Polsce a jeśli ktoś pracuje to ile zarabia tego też nie wiesz tak! wyobraź sobie że moi znajomi między innymi ja nie mają pracy a jeśli mają to zarabia 1000zł, nie wiem jakich ty masz znajomych ale moich nie stać na wywalenie 30$ miesięcznie na coś z czego nic nie masz poza godzinami spędzonymi przed kompem! wiem że zaraz poleci śmieszna dla mnie riposta to trzeba było się uczyć, odpowiadając na to dla mnie dziwne pytanie mam studia jestem prawnikiem z wykształcenia mam w h..j kursów zrobionych ale nie mam wujka w urzędzie ciotki lub ojca, w związku z tym nie mam pracy! Wiec nie wku...j ludzi których nie stać na bezsensowne wydatki bo ja i tak spekuluje 80 85% ludzi którzy robią na całe to bogate bydło (ma ważniejsze wydatki niż opłacanie bliz tych pięknych gmachów i ich świetnych wycieczek integracyjnych a o wypłatach nie wspomnę, wyobraź sobie że za najniższą krajową ludzie tacy jak ja czyli nie mający kasy aby nie martwic się jak to będzie do 30stego muszą opłacić media zapłacić czynsz kupić żarcie a i jeszcze dojechać do je...j pracy nie wspomnę już o ubieraniu się nawet nie wiesz jak czuje się człowiek z moim wykształceniem kupujący szmaty w lumpeksie k..a co za kraj na szczęście jakoś to jest), Ja powiedziałem już jak D3 będzie płatne ja w to nie będę grał bo nie mam na takie śmieszne wydatki kasy a nawet gdybym miał to uważam że to jest okradanie graczy bo już raz za grę zapłaciłem dlaczego mam znowu płacić!
i skończ mi pisać takie głupoty bo pier...sz bez sensu bogata leszczyno! jak czegoś nie rozumiesz to napisz wytłumaczę ci ! i podpisz się normalnie bo do tego herosa to na bank w H ci brakuje!

Ten temat można ciągnąć w nieskończoność bo w Polsce jest źle i nikt mi nie powie że jest inaczej a te śmieszne statystyki że średnia krajowa to 4000zł to jest w H śmieszne widać że prezesi, parlamentarzyści i cała ta banda muszą nieźle zarabiać, ja osobiście w ostatniej pracy wydarłem sobie płace wszystkich pracowników i wiem że prezes dostawał wypłatę w wysokości 11000zł netto co dla mnie było kó…a czymś nie do pomyślenia ile ten leszcz brał a ile jeszcze się nakradł to już widać z kont się biorą te statystyki dodam jeszcze parę gr o złudzeniu wolności jaką dostajemy dziś jak ktoś odezwię się w pracy że ma dość zostawania po godzinach za free to dostaje ultimatum to się zwolnij jap…le ale wolność kojarzy mi się to z niewolnictwem ale to moje zdanie, z małym wyjątkiem płacą ci tyle żebyś dożył do 20tego i robił na panów pracodawców, celowo Panów nie napisałem z dużej litery bo gardzę lódzmi którzy nie szanują ludzkiej ciężkiej pracy a takich przykładów korupcji złodziejstwa mógłbym podać dużo więcej !!
Jeśli niechżesz mnie wk….ć na maxa to lepiej się nie wypowiadaj na tematy typu kasa opłaty itp. lepiej się po prostu zamknij!

Post Wysłany: Lut 20th, '12, 19:32 
Awatar użytkownika
Administrator

rampagee, wiem, że jesteś zdenerwowany, ale trochę kultury, bo warna Ci przyznam.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 87 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości