Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Lut 10th, '12, 06:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Czy chcielibyście wydania Diablo 3 na konsole?
Tak, mam PS3/XBOX-a i przynajmniej nie musiał/a bym się martwić o wymagania sprzętowe. 13%  13%  [ 2 ]
Może i tak, tylko pewnie była by droższa od wersji na PC. 7%  7%  [ 1 ]
Nie ma mowy, Diablo 3 na konsole to nieporozumienie! 13%  13%  [ 2 ]
A niech robią, ważne żeby wersja na PC była jak najlepsza. 13%  13%  [ 2 ]
Niech lepiej wezmą się do roboty i wydadzą Diablo 3 wcześniej a nie $%##%$$ wygadują!!! 53%  53%  [ 8 ]
Razem głosów : 15
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Blizzard wyda grę na konsole
Post Wysłany: Cze 20th, '10, 23:35 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Cze 18th, '10, 14:09
Miejscowość: Poznań

I tutaj się nie zgodzę, większość gier wydawanych na PS3 jest pisana bardzo starannie. Np Demon Souls to świetny hack and slash. Nie miałbym nic przeciwko jakby Diablo 3 wyszło na PS3. Prawda jest bolesna większość pc boyów to zwykli piraci, którzy boją się konsol tylko z tego powodu, że tam odsetek piractwa jest dużo niższy. Np na PS3 ten problem prawie nie istnieje a na X360 na przerobionej wersji nie można pograć przez Xbox Live przez co można grać jedynie single player.

Można, na luzie w to pograć na padzie założę się że to by było bardzo ciekawe. A gry obecnie wychodzące na konsole są na dużo wyższym poziomie niż na PC, chociażby God of War 3, Dissidia, Demon Souls, Little Big Planet. Gry na konsolę nigdy nie zawodzą, i działają płynnie.

Dragon Age to gra bardzo słaba, Bioware nie wydał od czasów Baldurs Gate dobrej gry i kolejne pomysły tej firmy to zwykła kompromitacja. To już nasz poczciwy wiedźmin jest 100 razy lepszy.

Polityka firm jest prosta nikt nie lubi piractwa, ile osób posiada legalnego windowsa i oprogramowanie. To nie jest trudne pytanie. Nie mam nic przeciwko aby D3 było również na kosnole, nikomu to nie powinno przeszkadzać, może mało kto pamięta ale DIABLO 1 wyszło również na Play Station 1 i jakoś tej grze to nie zaszkodziło a wręcz przeciwnie.

Zapraszam na inne piekielnie dobre gry:
Rappelz - gra mmorpg w polskiej wersji jezykowej.
Runes of Magic - w pelni darmowa produkcja, ktora przenosi nas do pieknego swiata fantasy
Oraz wiele wiecej na portalu z darmowymi grami mmo - www.monstrum.com.pl

Post Wysłany: Cze 26th, '10, 14:27 
Nowicjusz

Dołączenie: Maj 11th, '10, 17:50

Wydanie Diablo3 na Ps3 nie miałoby sensu. To by była porażka:
1.Jak by się podnosiło przemioty??
2. Jeśli już to ta gra byłaby nudna i strasznie wolna.
3. Najeżdżanie kursorem na każde pole, zwalniało by tylko grę.

Co do opinii voradora na temat Dragon age to grzeszych taką wypowiedzią. Grałem i gdybym spotkał takiego człowieka co, by mi powiedział, że Dragon age jest słabe to by wylądował w szpitalu.
Bioware wydaje fajne gry ale, niektórzy niestety lubią nadal gry z przed 30lat.

Post Wysłany: Lip 9th, '10, 11:51 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Lut 24th, '10, 11:19
Miejscowość: Jaworzno

Dybybcio napisał(a):
Witam wszystkich chciał bym powiedzieć ze to co wy mówicie o tym ze w d3 będzie się grało słąbo na konsole to sie z tym nie zgodzę grałem w d2 na pc pare lat i wiem ze gra sie tak idziesz i klikasz tylko na potwora kolejnego nie ma zbytnio duzo do ogarniecia zeby trudno sie grało na padzie na czarodziejka albo paladyn ustawial 1 skill i tylko z niego, podobnie jest w diablo 3 wiec mi się wydaje ze grać się dobrze mam ps3 i troche sie na tym znam chociaż d3 i tak kupie na pc bo nie wyobrazam sobie ze gram w ta gre na konsole jak bede przy kasie kupie wersje na pc i konsole pozdro od dybybcia;d

edit@: S21

Nie wyobrażam sobie grania na xbox\PS3 w Diablo . A co do twojego postu chciałbym zauważyć , że w 3 części będzie pasek skilli zamiast mikstur , przez co będziemy pewnie korzystać z około 5 umiejętności naraz , a na padzie po takiej parogodzinnej rozgrywce mielibyśmy powyginane palce we wszystkie strony . I do tego szybkie przemieszczanie się analogiem to już dopier by było ograniczenie . A przy okazji pozdro bo długo mnie nie było :P .

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości