Dybybcio napisał(a):
Witam wszystkich chciał bym powiedzieć ze to co wy mówicie o tym ze w d3 będzie się grało słąbo na konsole to sie z tym nie zgodzę grałem w d2 na pc pare lat i wiem ze gra sie tak idziesz i klikasz tylko na potwora kolejnego nie ma zbytnio duzo do ogarniecia zeby trudno sie grało na padzie na czarodziejka albo paladyn ustawial 1 skill i tylko z niego, podobnie jest w diablo 3 wiec mi się wydaje ze grać się dobrze mam ps3 i troche sie na tym znam chociaż d3 i tak kupie na pc bo nie wyobrazam sobie ze gram w ta gre na konsole jak bede przy kasie kupie wersje na pc i konsole pozdro od dybybcia;d
edit@: S21
Nie wyobrażam sobie grania na xbox\PS3 w Diablo . A co do twojego postu chciałbym zauważyć , że w 3 części będzie pasek skilli zamiast mikstur , przez co będziemy pewnie korzystać z około 5 umiejętności naraz , a na padzie po takiej parogodzinnej rozgrywce mielibyśmy powyginane palce we wszystkie strony . I do tego szybkie przemieszczanie się analogiem to już dopier by było ograniczenie . A przy okazji pozdro bo długo mnie nie było

.