Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 21st, '12, 18:03

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Druid
Post Wysłany: Kwi 13th, '09, 15:13 
Wojownik

Dołączenie: Kwi 12th, '09, 16:04

Rozmowy o Druidzie

Jedna z postaci, która doszła do gry wraz z rozszerzeniem. Druid posiada zdolności przemieniające go w wilkołaka i 'niedźwiedziołaka' ;]
Może też przywoływać duchy, które zwiększają regeneracje życia/many albo też zwiększają obrażenia i inne podobne przydatne rzeczy.

Temat postu: Re: Druid
Post Wysłany: Wrz 25th, '10, 09:38 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Wrz 22nd, '10, 15:56

Mój kumpel:druid 86,all item Gold.Chyba więcej nie trzeba mówić.

Post Wysłany: Lis 12th, '10, 14:23 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Lis 11th, '10, 16:39

Ach moja ulubiona postać to była w D2 ;} Też miałem same złote itemki ;)

Post Wysłany: Lis 15th, '10, 23:21 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Sie 26th, '09, 11:11
Miejscowość: Warsaw

Hehe złote itemiki wcale nie były najlepsze, jeśli mówimy o druidzie na żywioły czyli tzw elementaliście to z tego co pamiętam za czasów Diablo 2 najlepszymi itemami były kolejno: enigma, hoto/wizard spike, mara 30, 2 x soj, arachnid, wodołazy, czako bądź też ciekawa koronetka z wyższej półki, do tego pięści maga, storm z block'iem w broniach II : cta, bezoki mur. Jeśli ktoś uzbierał dodatkowo perf toch'a, 9 skillerów i annihillusa to już faktycznie było miło. Miałem takowego jegomościa na 94 levelu i musze przyznać, że PvP grało się bosko. Problem dla mnie stanowili jedynie hammerdini oraz trap sinki.

Co do powyżej wymienionych złotych itemów: to tak jak byście napisali, że dowolny 90 level to super grywalna postać - stanowcze wyolbrzymienie, szczególnie, że nie złote graty przeważały w skutecznej walce zarówno PvP jak i PvM, ale słowa runiczne.

Post Wysłany: Lip 24th, '11, 12:11 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Lut 24th, '10, 12:19
Miejscowość: Jaworzno

Uważam , że do gry sp ta postać była trochę za łatwa . Np. w porównaniu do czarodziejki . Np. każdy z nas pamięta pierwszą grę , i walkę z Durielem . To jego wkurzające zamrożenie , i nie najgorszy dmg . Aczkolwiek druidem , wysłałem pare wilczków i napiepszałem go szczeliną co w zupełności wystarczyło , bym ani razu nie zginął przy nim . Zapewne ktoś mi zaraz przypiepszy kontr argument ..

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości