Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 3 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 3 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 21st, '12, 18:03

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kiedy wyjdzie gra
Post Wysłany: Sie 27th, '09, 23:30 
Nowicjusz

Dołączenie: Sie 27th, '09, 23:05

Ktoś wie date sprzedazy gry Diablo 3

Siwy:
Odpowiedź na te pytanie znajdziesz tutaj!

Temat postu: Re: Kiedy wyjdzie gra
Post Wysłany: Sie 28th, '09, 09:57 
Awatar użytkownika
Administrator

Dołączenie: Lut 20th, '09, 20:47

Powiem tak, nie spodziewaj się gry w tym roku.
Jedni mówią o konću 2010, inni sa mnej optymistyczni i podają datę 2011. Blizzard nie podaje daty, Bashiok zawsze odpowiada lakonicznie, że wyjdzie jak będzie skończona.
Gry Blizzarda znane są z dopracowania, także dopiero jak gra będzie ku ukończeniu poznamy datę premiery diablo 3.

Post Wysłany: Sie 28th, '09, 10:39 
Wojownik

Dołączenie: Kwi 12th, '09, 16:04

qwerty napisał(a):
Gry Blizzarda znane są z dopracowania

a ich premiery z ciągłego przekładania, ale fani nigdy nie byli poszkodowani przez to czekanie, bo w tym przypadku warto poczekać te kilka miesięcy dłużej
ja optymistycznie date premiery obstawiam na październik/listopad 2010, a demo na sierpień/wrzesień

Post Wysłany: Wrz 7th, '09, 13:51 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Sie 31st, '09, 18:24

Nowe informacje jakie ukazują się w sieci niestety nie wróżą temu aby D3 wyszło nawet w 2010 roku.

CEO Blizzarda Mike Morhime potwierdził że 2 z 3 tytułów obecnie przygotowywanych przez firmę zostaną wydane w 2010 roku chodzi o Starciach 2 i dodatek do WoW, Cataclysm.

Według mnie oznacza to automatyczne przesunięcie D3 na 2011 co by dobrze się wpisywało w politykę finansową Blizzarda, który raczej będzie chciał wyciągnąć "ile się da" z każdego tytułu a nie zawalić rynek wszystkim na raz.

Źródło
“Blizzard CEO Mike Morhaime has confirmed that just-revealed World of Warcraft expansion Cataclysm and StarCraft II are the two titles the company expects to hit in 2010″.

http://www.maxfreak.com

Post Wysłany: Paź 18th, '09, 20:57 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Paź 18th, '09, 20:35

Powiem tylko - aby szybciej, bo już nie wytrzymuje :D

Post Wysłany: Paź 19th, '09, 22:05 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Paź 15th, '09, 22:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

Pod koniec 2010 myślę ze Blizzard wypuści Demo he..he... w połowie lutego 2011 pójdzie gra do sprzedaży ale po co ta polemika!

Post Wysłany: Lis 22nd, '09, 13:35 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 13:30
Miejscowość: Rzeszów

mam Pytanie nie wiecie czy BN będzie płatny
myślę że nie zrobią nam tego i nie dadzą płatnego batlla bo się załamie.
uważam że wiecie by zarobili jak by BN był darmowy tak jak w D2 tyle osób co tam jest zalogowanych tyle sprzedanych kopi ale patrząc na WOW to raczej na 99% będzie płatny :(

To nie jest ten temat w którem rozmawiamy o BN

Post Wysłany: Lis 22nd, '09, 14:16 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Paź 15th, '09, 22:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

Na ten temat krąży wiele plotek. Ale na jednym z prywatnym forum opublikowano pewną ale nie sprawdzona do końca informacje na temat BN . Autor tego postu sam podkreśla że to plotka . Więc wszystko może jeszcze się zmienić w tej sprawie. A oto fragment owej plotki:

„Żyję w Austin od ponad 2 lat, a Blizzard ma tam małą placówkę. Poznałem kilka osób z zarządu Blizzarda i udało mi się dowiedzieć następujących rzeczy:

Gdy wyjdzie D3, Blizzard wprowadzi znaczące zmiany do Battle.netu. Gracze otrzymają uniwersalne battle.netowe konto do wszystkich gier (można się domyślać, że chodzi o wszystkie gry z serii Warcraft [z wyjątkiem WoW], Starcraft oraz Diablo). Firma planuje rozpoczęcie sprzedaży czegoś w rodzaju breloczka do kluczy z cyfrowym wyświetlaczem (koszt – 6$), który co 10 minut ma generować nowy 11-cyfrowy numer. Ten numer ma być hasłem do konta. Ma to sprawić, że niemal niemożliwe będzie włamanie się na konto.

D3 ma zostać zupełnie inaczej napisane niż D2. Blizzard nie zamierza ulepszać kodu D2 na potrzeby D3, tak jak miało to miejsce w przypadku D1-D2. Zamierzają napisać od początku całe wnętrze gry, chcą zastosować wiele rozwiązań, których nauczyli się dzięki WoW, aby sprawić, by gra była bezpieczna. Kopiowanie przedmiotów ma stać się niemożliwe. Wyjaśniono mi to w ten sposób: "będzie to gra z architekturą WoWa, ale w skórze D3."

Zapytałem czy będą opłaty za korzystanie z Battle.netu, ale nie uzyskałem odpowiedzi. Jestem jednak pewien, że z takimi zabezpieczeniami jak łańcuszek z kodami, będą.”

Post Wysłany: Lis 22nd, '09, 19:43 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 13:30
Miejscowość: Rzeszów

tak się składa że to może być możliwe ponieważ kilkanaście miesięcy temu okradziono mnie w D2 zabrali mi wszystko na co pracowałem kilka lat tak mnie to zdenerwowało że napisałem do Dlizzard żeby coś z tym zrobili bo wszystko straciłem zarządzałem zwrotu wszystkich rzeczy a także napisałem że może by wprowadzili coś na wzór tokena bankowego który generował by klucze do konta bo sam takowy posiadam do swojego konta bankowego nie wiem czy to ma jakiś związek ale może było więcej takich osób jak ja którzy im wspominali o tokenie takich właśnie jak ja okradzionych przez nieuczciwych graczy.
Wiec myślę że może być to całkiem realne ale jeśli jest prawdą to że wprowadzą płatny BN to strasznie skrzywdzą fanów tytułu Diablo
ale to ich rzecz jak BN będzie płatny to ja i tak będę grał ale na serwerach nie legalnych :) pozdrawiam

Post Wysłany: Lis 22nd, '09, 20:03 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Sie 31st, '09, 18:24

Ja również interesuję się tą sprawa i osobiście jestem raczej na 100% przekonany że Battel.Net będzie darmowy, tak wnioskuję z tych wszystkich wypowiedzi jakie płyną od Blizzarda, co do tokenów z generacja klucza, do WoWa już są od jakiegoś czasu, a że pewnie płacą kilka centów za wyprodukowanie jednej sztuki w Chinach a potem kasują 6,5$, to raczej na pewno wprowadzą taki bajer(dla wszystkich swoich gier).

Co do Battel.Net 2.0 jak już napisałem na 99.99% ma być darmowy, będzie umożliwiona komunikacja głosowa między graczami, być może wprowadzą coś w stylu rankingów i nawet nagradzania najlepszych graczy jak to jest planowane w przypadku Starcrafta 2, Bashiok sam powiedział, że bacznie przyglądają się temu co robi ekipa pracująca nad SC 2 i wiele rzeczy jakie będą w nim dostępne najprawdopodobniej zobaczymy też w Diablo 3.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości