Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 21st, '12, 18:44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Jestem zboczony pobrałem d3 beta mimo że nie mam pasów...
Post Wysłany: Sty 7th, '12, 23:22 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 13:30
Miejscowość: Rzeszów

Dziś pobrałem sobie D3 beta sam nie wiem po co jak nie mam kluczy :D ale tak z grubsza ogarnołem jak działa mi menu gry i jak automatycznie wczytała mi się rozdzielczość ;D
To tak nie wiem czy to szybko czy wolno ale D3 włącza mi się w 6sekund grafika konsoli działa płynnie kruki odlatują nie zrywa ogólnie jest ok;D
Co zauważyłem niema Prt Sc jak w d2 robiliśmy go zapisywał się w folderze z grą tu tego niema oto konsoleta.
Image
Co o konsoli ogólne wrażenia ładna chmurki poruszające się na horyzoncie do tego ognisko w tle odlatujące kruki i emanujący światłem księżyc całość dopełnia miła i nastrojowa muzyczka:D

Image
Oto konsola opcji gry jak widać detali i cała reszta ustawiła się sama na HIGH czyli D3 spokojnie mi pójdzie.

Image

No i to tyle co mogę wam osobiście pokazać kluczy niestety do bety nie mam, choć dowiedziałem się że mój znajomy ma ale powiedział że nie będzie grał a profil beta testera ustawił tak dla picu, więc zapytałem to daj mi pasy ja pogram, na to on że ma wartościowe konto WOW i mi nie da, dodałem że w WOW nie gram przecież cię nie okradnę ale i tak mam mnie gdzie.
Bliz powinien baczniej wybierać beta testerów bo jak widać spora ilość kluczy po prostu się zmarnuje a tacy jak ja nie pograj mimo że by bardzo chcieli :D

A teraz coś nowego saga diablo kończy 15lat, pozwolę sobie zacytować fragment tekstu twórców i oczywiście skomentować,
Kiedy wypuściliśmy Diablo pod koniec 1996 roku, byliśmy dumni z gry i pragnęliśmy podzielić się nią z każdym, kto chciał zagłębić się w najciemniejsze zakamarki lochów, by zniszczyć legendarne zło.
W tych słowach widać że wtedy nie zależało im tak na kasie jak dziś chcieli aby ludzie zobaczyli co zrobili i cieszyli się tym tak jak oni gra nie była droga a i problemów z grą też nie było dziś te stare przekonania troszkę się zmieniły dziś blizz już nie ma tak szczytnych pobudek tylko zysk zysk zysk... zastanawiam się co się z nimi stało, uważam też że każdy kto wyraził chęć zostania beta testerem i spełnia wymagania powinien nim zostać a nie wybrańcy, pod koniec 2000 wydali d2 a dokładniej 28.06.2000 demo tej gry było w każdej gazecie pewnie jak bym poszukał znajdę cdaction z demem, a teraz... resztę dopowiedzcie sobie sami.
Pozdrawiam,
kuba

Temat postu: Re: Jestem zboczony pobrałem d3 beta mimo że nie mam pasów..
Post Wysłany: Sty 9th, '12, 02:30 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Mar 25th, '11, 15:17
Miejscowość: Sosnowiec

Premiera D2 miała miejsce 29 czerwca, a nie 28, a w Polsce dopiero 5 lipca, bo CDP nie wyrobił się ponoć z tłumaczeniem. Ale to szczegół.

Dlaczego Blizzard robi wszystko dla kasy? Bo to normalne :) Za czasów D1 też robił wszystko dla kasy. Sądzisz, że gdyby 15 lat temu mieli w głowie tylko szmal (a mieli), to napisaliby Ci: Drodzy gracze, robimy dobrą grę, powinna wam się spodobać, mamy nadzieję, że dzięki niej będziemy mogli klepać po tyłku wiele murzynek popijając drinki z kokosa na Hawajach"? :P

A jeśli chodzi o betę - Blizzard miarkuje nam uciechę. Gdy w sierpniu bodajże poszły pierwsze bety, to na świecie było wielkie halo, że Diablo wychodzi. Wielu graczy ciągle ma nadzieję, że pogra w betę D3 i to ich trzyma np. na forum Blizzarda. Gdyby beta była dostępna dla każdego od samego początku, to po miesiącu znudziłaby się graczom i nikt by w to nie grał (celowo piszę "grał", a nie "testował", bo dla większości graczy beta to po prostu okazja do darmowego pogrania w grę, mają gdzieś szukanie błędów).

Co do kumpla - jak ma wartościowe itemki w WoWie, to powinien mieć authenticator Blizzarda. Jeśli tak, to może spokojnie dać Ci passa do swojego konta, bo nawet mają hasło nie zalogujesz się na acc WoW/SC2 bez authenticatora, a beta authenticatora nie wymaga.

Post Wysłany: Sty 9th, '12, 02:39 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 13:30
Miejscowość: Rzeszów

Ajantis napisał(a):
Premiera D2 miała miejsce 29 czerwca, a nie 28, a w Polsce dopiero 5 lipca, bo CDP nie wyrobił się ponoć z tłumaczeniem. Ale to szczegół.

Dlaczego Blizzard robi wszystko dla kasy? Bo to normalne :) Za czasów D1 też robił wszystko dla kasy. Sądzisz, że gdyby 15 lat temu mieli w głowie tylko szmal (a mieli), to napisaliby Ci: Drodzy gracze, robimy dobrą grę, powinna wam się spodobać, mamy nadzieję, że dzięki niej będziemy mogli klepać po tyłku wiele murzynek popijając drinki z kokosa na Hawajach"? :P

A jeśli chodzi o betę - Blizzard miarkuje nam uciechę. Gdy w sierpniu bodajże poszły pierwsze bety, to na świecie było wielkie halo, że Diablo wychodzi. Wielu graczy ciągle ma nadzieję, że pogra w betę D3 i to ich trzyma np. na forum Blizzarda. Gdyby beta była dostępna dla każdego od samego początku, to po miesiącu znudziłaby się graczom i nikt by w to nie grał (celowo piszę "grał", a nie "testował", bo dla większości graczy beta to po prostu okazja do darmowego pogrania w grę, mają gdzieś szukanie błędów).

Co do kumpla - jak ma wartościowe itemki w WoWie, to powinien mieć authenticator Blizzarda. Jeśli tak, to może spokojnie dać Ci passa do swojego konta, bo nawet mają hasło nie zalogujesz się na acc WoW/SC2 bez authenticatora, a beta authenticatora nie wymaga.

co do premiery to SS z oficjalnej strony Bliz premiera była 28 ;)
Image

Co do dawkowania to pewnie masz racie w sumie domyślałem się że tak jest ale i tak mi się to nie podoba
Mówiłem koledze ale on swoje że nie, w dupie go mam niech sobie trzyma, że bete ma to wiem na 100% bo mi pokazał ale kutafon nie chce dać, jak to mówią przyjdzie koza do woza ;]

Post Wysłany: Sty 9th, '12, 20:30 
Awatar użytkownika
Moderator

Przykro mi, ale wygląda na to, że Blizzard nie zna nawet daty premiery swojej własnej gry. Dobrze pamiętam, że polska premiera miała miejsce 6 dni po zachodniej. Mobygames, Gamespot i wszystkie inne strony (oraz moja osobista skromna pamięć - to argument nie do podważenia ;P ) podają, ze premiera była 29 czerwca. Ale gdyby i to nie było dla Ciebie wystarczającym dowodem, to zapraszam na stronę:
http://eu.blizzard.com/en-gb/games/d2/
Na dole strony czytamy:

Cytuj:
Game Information

Platform: PC / Mac
Genre: Action/RPG
Release Date: June 29, 2000
Expansion requires the full version of Diablo II

A co do bety, skoro nie chce dać, a ma 100% pewność, że nie orżniesz go, to widać taki kolega... :P

Post Wysłany: Sty 13th, '12, 15:06 
Awatar użytkownika
Administrator

Dołączenie: Wrz 15th, '11, 12:12
Miejscowość: Krosno

Też ściągnąłem klienta, żeby zobaczyć menu i opcjami się pobawić.
Ehhh:D

Post Wysłany: Sty 13th, '12, 19:07 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Gru 15th, '11, 18:33
Miejscowość: Tarnobrzeg

Nie myślcie że tylko wy :roll: :lol:

Post Wysłany: Sty 16th, '12, 13:52 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Lut 9th, '10, 18:39
Miejscowość: Wawa

Gdzie owe cudo pobrać można :D ?

Post Wysłany: Sty 16th, '12, 23:57 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Gru 15th, '11, 18:33
Miejscowość: Tarnobrzeg

Ci powiem że tu:

Kod:
http://diablo.phx.pl/news/diablo-3--oficjalny-klient-beta-diablo-3-do-pobrania/

Post Wysłany: Sty 17th, '12, 03:33 
Awatar użytkownika
Moderator

Kod:
http://us.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/4de82d80-ddeb-4e61-80ae-b4e8817f54b0/Diablo-III-Beta-enUS-Setup.exe

Ludzie, kodujcie linki...

DarkBolo

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości