Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Lut 5th, '12, 05:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Jaka będzie Waszym zdaniem 5 klasa ?
postać walcząca z dystansu. 70%  70%  [ 14 ]
tylko i wyłącznie Paladyn. 15%  15%  [ 3 ]
nowa klasa czarująca... 10%  10%  [ 2 ]
nie wiem. 5%  5%  [ 1 ]
Razem głosów : 20
Autor Wiadomość
 Temat postu: 5 klasa nie będzie nowością.
Post Wysłany: Wrz 7th, '09, 12:27 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Sie 31st, '09, 17:24

Ten temat specjalnie zamieszczam w dyskusjach a nie w newsach ponieważ nie ma żadnych oficjalnych potwierdzeń ale od czego jest przecież dedukcja, nieprawdaż.

Obstawiam na 95%, że piąta klasa będzie miała najwięcej wspólnego z Amazonką. Dlaczego no cóż, a kto może się posługiwać takim sprzętem jak łuki włócznie czy oszczepy jak nie tylko coś "amazonko podobnego" chyba że Panowie z Blizz zrezygnują z tego typu broni ale jest to raczej nie możliwe choć z drugiej strony po co by mieli aż tak zwlekać z przedstawieniem tej dobrze znanej postaci.

Jakie są wasze propozycje.

Zapraszam na inne piekielnie dobre gry:
Rappelz - gra mmorpg w polskiej wersji jezykowej.
Runes of Magic - w pelni darmowa produkcja, ktora przenosi nas do pieknego swiata fantasy
Oraz wiele wiecej na portalu z darmowymi grami mmo - www.monstrum.com.pl

Temat postu: Re: 5 klasa nie będzie nowością.
Post Wysłany: Wrz 7th, '09, 13:33 
Awatar użytkownika
Administrator

Dołączenie: Lut 20th, '09, 19:47

Takie moje małe marzenie to coś na wzór Paladyna z Diablo 2.
Ale jak będzie - to pokaże przyszłość.

Post Wysłany: Wrz 7th, '09, 18:59 
Awatar użytkownika
Bohater

Paladyna w podstawce na 100% nie będzie, może go dorzucą w dodatku... bo przecież Diablo bez paladyna to jak Lepper bez solarium.

Post Wysłany: Wrz 18th, '09, 17:30 
Wojownik

Dołączenie: Kwi 12th, '09, 15:04

z tym paladynem to trudno powiedzieć, nie wiem czy blizz mógłby sobie pozwolić na taką postać w Diablo 3, a jeśli tak to ciekawe jakich kombinacji musieli by użyli z charakterystyką i umiejętnościami bo pod tym względem to został już rozbity na atomy w WoW'ie, a znając ich politykę to wątpię żeby pozwolili fanom aby oskarżali ich o liniowość postaci, prędzej obstawiałbym a amazonke/huntera/łowce z tymi klasami mają większe pole manewru

Post Wysłany: Wrz 18th, '09, 18:48 
Awatar użytkownika
Bohater

zgadzam się z tobą, dodatkowo mam argument, który jest raczej gwoździem do trumny paladyna w Diablo 3, otóż gdy pokazano Monka na Blizzzcon, od razu zauważono że wszystkie skille mnicha (było dostępnych tylko 8) zadają obrażenia równoważne tym zadawanym zwykłą bronią, gdy podniesiono to w dyskusji, Bashiok powiedział że najprawdopodobniej niektóre skille mnicha będą zdawać święte obrażenia, już sama tak sugestia dużo mówi o założeniach ekipy pracujące nad Diabli. Raczej wątpię żeby w grze było 2 gości od świętych obrażeń, samo opowiadanie o mnichu wskazuje że jest on "praworządny dobry":p"

Post Wysłany: Paź 18th, '09, 19:55 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Paź 18th, '09, 19:35

Ja stawiam na postać dystansową, równocześnie zgadzając się z wypowiedzią vodki, powiedział wszystko co mi chodziło po głowie :P

Post Wysłany: Paź 19th, '09, 21:15 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Paź 15th, '09, 21:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

Ja tak jak qwerty myślę Blizzard doda postać na podstawie Paladyna. Ale jak zrobią no to tylko pytanie do Jaya Wilsona.

Post Wysłany: Paź 20th, '09, 19:53 
Awatar użytkownika
Bohater

trzeba czytać ze zrozumieniem wtedy można dowiedzieć się więcej, paladyna nie będzie na 100%.

Post Wysłany: Gru 8th, '09, 22:04 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 12:30
Miejscowość: Rzeszów

Przeszukując czeluści internetu natknąłem się na in formacie nie potwierdzone, że już wiadomo jaka będzie 5 postać w diablo III oczywiście udało mi się znaleźć fotkę która zamieszczam poniżej.
Postać ma się nazywać witchhunter.
Po odpaleniu google a następnie wpisaniu hasła "witchhunter diablo III" można zobaczyć kilka podobnych zdjęć .

Dla mnie mogli by zrobić coś nowego mrocznego np: DEATH KNIGHT, DARK KNIGHT to były by świetne postaci :) 100% bym nimi grał :D
Takie połączenie pala z mroczną naturą nekromanty :).
DLA MNIE BOMBA OBY ZROBILI TAKĄ POSTAĆ.

Kolory w wypowiedziach raczej służą do wyszczególniania jakiś konkretnych słów a nie całego tekstu, standardowy kolor czcionki jest tak dobrany aby nie raził w oczy... twoje posty są nie przyjemne w czytaniu.

A co do wypowiedzi mojego przedmówcy odnośnie łuków i kusz to myślę że raczej na 100% będą one obecne w grze bo co to za Diablo w którym miało by nie być tej broni.
Myślę że raczej na pewno nie będzie nimi się posługiwałą amazonka tylko zrobią nową postać np wcześniej już przeze mnie wspomniany witchhunter .
Uważam, że metoda którą obrał blizzard czyli wprowadzanie całkiem nowych postaci jest dobra, po co grać tymi samymi ogranymi postaciami szybko by się znudziło, lepiej wprowadzić kogoś nowego a ewentualnie w dodatkach dodać dobrze znaną postać np: nekro.
Przynajmniej ja bym tak zrobił.
A zresztą ZOBACZYMY!!!

Załączniki:
witchhunter.jpg
witchhunter.jpg [ 19.97 KiB | Obejrzany 2411 razy ]

Ostatnio edytowany przez rampagee Gru 11th, '09, 13:19, edytowano w sumie 4 razy

Post Wysłany: Gru 10th, '09, 12:21 
Awatar użytkownika
Bohater

heh już widzę żeby w Diablo 3 były 2 postacie o nazwach Witch Doctor i Witch Hunter :lol: szczególnie że Blizzard robi wszystko co tylko możliwe aby każda klasa różniła się od siebie jak najbardziej. Broń dystansowa będzie dlatego 5 klasa będzie na 98% zrobiona właśnie pod tego typu sprzęt...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości