Przeszukując czeluści internetu natknąłem się na in formacie nie potwierdzone, że już wiadomo jaka będzie 5 postać w diablo III oczywiście udało mi się znaleźć fotkę która zamieszczam poniżej.
Postać ma się nazywać witchhunter.
Po odpaleniu google a następnie wpisaniu hasła "witchhunter diablo III" można zobaczyć kilka podobnych zdjęć .
Dla mnie mogli by zrobić coś nowego mrocznego np:
DEATH KNIGHT, DARK KNIGHT to były by świetne postaci

100% bym nimi grał
Takie połączenie pala z mroczną naturą nekromanty

.
DLA MNIE BOMBA OBY ZROBILI TAKĄ POSTAĆ.
Kolory w wypowiedziach raczej służą do wyszczególniania jakiś konkretnych słów a nie całego tekstu, standardowy kolor czcionki jest tak dobrany aby nie raził w oczy... twoje posty są nie przyjemne w czytaniu.
A co do wypowiedzi mojego przedmówcy odnośnie łuków i kusz to myślę że raczej na 100% będą one obecne w grze bo co to za Diablo w którym miało by nie być tej broni.
Myślę że raczej na pewno nie będzie nimi się posługiwałą amazonka tylko zrobią nową postać np wcześniej już przeze mnie wspomniany witchhunter .
Uważam, że metoda którą obrał blizzard czyli wprowadzanie całkiem nowych postaci jest dobra, po co grać tymi samymi ogranymi postaciami szybko by się znudziło, lepiej wprowadzić kogoś nowego a ewentualnie w dodatkach dodać dobrze znaną postać np: nekro.
Przynajmniej ja bym tak zrobił.
A zresztą ZOBACZYMY!!!