Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Lut 9th, '12, 00:54

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: PvP w D3 oraz Furia.
Post Wysłany: Sty 7th, '10, 22:46 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Sie 31st, '09, 17:24

Odkąd Blizzard ogłosił wprowadzenie osobnych systemów energii dla każdej z postaci, fani zadawali wiele pytań na ten temat, jednym z ciekawszych na jakie odpowiedział dzisiaj Bashiok było pytanie dotyczące Barbarzyńskiej Fuiri oraz tego jak to będzie wyglądało w PvP. W dużym skrócie Furia to nazwa systemu energii Barbarzyńcy, ma narastać w trakcie walki w raz z zadawanymi ciosami przez Barbarzyńcę, dopiero jej odpowiedni poziom umożliwi korzystanie z takich skili jak np Trąba Powietrzna, które przy niskim poziomie Furii zwyczajnie będą niedostępne.

Gdyby tak rzeczywiście miało być Barb raczej w PvP nie miał by czego szukać. Jednak Bashiok rozwiał wszelkie wątpliwości w tej sprawie zapewniając, że poza umiejętnościami opartymi na Furii Barbarzyńca będzie również posiadał skile nie wymagające jej, dzięki czemu będzie w pełni wartościową klasa.

Zapraszam na inne piekielnie dobre gry:
Rappelz - gra mmorpg w polskiej wersji jezykowej.
Runes of Magic - w pelni darmowa produkcja, ktora przenosi nas do pieknego swiata fantasy
Oraz wiele wiecej na portalu z darmowymi grami mmo - www.monstrum.com.pl

Temat postu: Re: PvP w D3 oraz Furia.
Post Wysłany: Sty 11th, '10, 08:15 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 12:30
Miejscowość: Rzeszów

Widzę że rozwiązanie takie jak w WOW, czym dłużej wojownik walczy tym więcej ma tak zwanej „furia” i może korzystać z innych umiejętności, jak dla mnie to jest troszkę kiepskie lepsza jest mana !!
Ale nich robią co chcą jak przedobrzą to najwyżej nie będę w to grał :), zawsze zostaje D2 ;) .
Jak Blizzard nie będzie aktualizował D2 to może powstaną prywatne serwy i graczy się nimi zajmą :)

Post Wysłany: Sty 12th, '10, 15:00 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Gru 31st, '09, 18:54
Miejscowość: Świnoujście

Mogli by dać mikstury furii ;)

Post Wysłany: Sty 12th, '10, 16:27 
Nowicjusz

Dołączenie: Gru 29th, '09, 13:11

Jak dla mnie to rozwiązanie byłoby o tyle ciekawe, jeśli by nie różnicowała zbyt postaci.. Myślę, że wszystkie chary powinny być sobie równe pod względem opłacalności w graniu i równośći

Post Wysłany: Sty 12th, '10, 17:16 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Sie 31st, '09, 17:24

Im chodzi o to aby styl gry każdą klasą był niepowtarzalny i maksymalnie różnił się od innych postaci ale jednocześnie żadna klasa nie przeważała nad innymi.

Post Wysłany: Sty 13th, '10, 10:35 
Awatar użytkownika
Bohater

Domyśliłem się że o to im chodzi, ale to jest nie praktyczne, popatrzmy na duale jak to będzie wyglądało jak np. czarka zaatakuje mojego barba, to zanim ja zdążę rozwścieczyć barba to ona już dawno mnie wykończy :D przed walką musiał bym bić jakieś "krity" to głupie jest !!
Lepiej by było jak bym mógł dopełniać furie miksturkami tak jak to wymyślił "nmb"

Post Wysłany: Sty 13th, '10, 15:01 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Sty 10th, '10, 14:47
Miejscowość: GW

Rampagee - nie koniecznie z tymi "kritami". Jak to zostało napisane w newsie
"poza umiejętnościami opartymi na Furii Barbarzyńca będzie również posiadał skile nie wymagające jej, dzięki czemu będzie w pełni wartościową klasa."
takie umiejętności będą podstawą dla barbarzyńcy. Zapewne będzie to działać podobnie do wojownika z WoW'a. Może być tak, że barba otrzyma umiejętność dzięki której szybko dostanie się do przeciwnika, może jakąś umiejętność generująca furię... Myślę, że nie będzie tak źle.

Post Wysłany: Sty 13th, '10, 15:36 
Nowicjusz

Dołączenie: Gru 29th, '09, 15:53

Według mnie to jest bardzo dobre rozwiązanie , że mój ulubiony barbarzyńca będzie mógł "popaść" w furię. Rampagee jak byś uważnie przeczytał 1 post to mógłbyś wyciągnąć informacje i zobaczyć , że twój post jest bezsensowny

Post Wysłany: Sty 14th, '10, 11:23 
Awatar użytkownika
Bohater

Stachu Widzę że nie bardzo rozumiesz o co mi chodzi paziu, po pierwsze podtrzymuje to co powiedziałem to jest durna umiejętność po hole rę kopiują coś z WOWY niema innych pomysłów ! po drugie pewnie chodzi wam o umiejętność z wowy „Charge”, ta umiejętność działa na takiej zasadzie że wojownik używa czegoś takiego jak szarża ogłusza i zadaje obrażenia przeciwnikowi dodatkowo dostaje jakiś procent furi dzięki czemu może używać innych umiejętność które wymagają furi.
A walczyłem z magiem w WOW-ie i niemiałem żadnych szans nawet jak zaatakowałem maga czarem CHARGE to i tak dostałem za mało Furki aby muc go wykończyć, wprawdzie mieliśmy po 30lvl ale jak by nie było dojechał mnie jak psa :D.
Teraz dalej Siwy napisał że tromba powietrzna czyli umiejętność na której oparta jest 90% bildów barby będzie potrzebowała furi to skąd mam ją wyczepać na początku wali? , wiem że pojawią się głosy że mogę zaatakować z czegoś innego nabić furi a później dopiero walić z trąby.

a gdy np.czarka będzie dobrze zrobiona i jeśli walka będzie wyglądać jak w D2 to takowy barba niema żadnych szans z szybką i zwiną czarką, na początek włoczy sobie zatrzymanie czasu a zanim ta tłusta bjeda do niej doleci to ona zdąży go kulami ognia dojechać ;D śmiech taki barba o ile nic nie zmienią nie będzie się nadawał do PVP(duale) !! i BASTA.
Może ktoś mnie przekona że jest inaczej !!!!!!! i że nie mam racji.

Załączniki:
Nowy Obraz bitowy.JPG
Nowy Obraz bitowy.JPG [ 1.92 KiB | Obejrzany 1070 razy ]

Post Wysłany: Sty 14th, '10, 14:37 
Nowicjusz

Dołączenie: Gru 29th, '09, 15:53

Skąd wiesz , że będzie tak jak w WoW , a nie jak w Age Of Conan>? W AOCu było właśnie coś w stylu tej całej furii , nie ważne czy rzeciwnik strzelał , czy też nie , zawsze zdążyłeś do niego dojść i zaatakować porządną kombinacją ciosów.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości