Stachu Widzę że nie bardzo rozumiesz o co mi chodzi paziu, po pierwsze podtrzymuje to co powiedziałem to jest durna umiejętność po hole rę kopiują coś z WOWY niema innych pomysłów ! po drugie pewnie chodzi wam o umiejętność z wowy „Charge”, ta umiejętność działa na takiej zasadzie że wojownik używa czegoś takiego jak szarża ogłusza i zadaje obrażenia przeciwnikowi dodatkowo dostaje jakiś procent furi dzięki czemu może używać innych umiejętność które wymagają furi.
A walczyłem z magiem w WOW-ie i niemiałem żadnych szans nawet jak zaatakowałem maga czarem CHARGE to i tak dostałem za mało Furki aby muc go wykończyć, wprawdzie mieliśmy po 30lvl ale jak by nie było dojechał mnie jak psa

.
Teraz dalej Siwy napisał że tromba powietrzna czyli umiejętność na której oparta jest 90% bildów barby będzie potrzebowała furi to skąd mam ją wyczepać na początku wali? , wiem że pojawią się głosy że mogę zaatakować z czegoś innego nabić furi a później dopiero walić z trąby.
a gdy np.czarka będzie dobrze zrobiona i jeśli walka będzie wyglądać jak w D2 to takowy barba niema żadnych szans z szybką i zwiną czarką, na początek włoczy sobie zatrzymanie czasu a zanim ta tłusta bjeda do niej doleci to ona zdąży go kulami ognia dojechać ;D śmiech taki barba o ile nic nie zmienią nie będzie się nadawał do PVP(duale) !! i BASTA.
Może ktoś mnie przekona że jest inaczej !!!!!!! i że nie mam racji.