lord of the rings strategy battle game, figurki lotr, władca pierścieni gry strategiczne w śródziemiu
Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nieznany
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Mar 13th, '10, 06:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Nekromanta
Post Wysłany: Kwi 13th, '09, 14:08 
Moderator

Dołączenie: Kwi 12th, '09, 15:04

Rozmowy o Nekromancie

Jego najciekawszym atutem jest przyzywanie nieumarłych lub golemów, do walki i obrony używa trucizny i kości. Musze przyznać, że bardzo chętnie wybierałem nekromantę na swoją postać.

Temat postu: Re: Nekromanta
Post Wysłany: Paź 16th, '09, 20:01 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Paź 15th, '09, 21:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

Nekromanta no cóż nie lubię magi ale Nekromana jako jedyny mag mi się z podobał a naj szczególniej wskrzeszanie
i dodawani postaci jakim jest (golen). Ale muszę się wam do czegoś przyznać że nekromantę zawszę trochę ulepszałem tzn. Hiro Editor no wiecie sami co to jest.

Post Wysłany: Lut 2nd, '10, 18:37 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Sty 10th, '10, 14:47
Miejscowość: GW

W nowym patchu 1.13 zacznę znowu necro PB xD Zwiększą dmg od trucizn o cenne 15% i przekroczenie progu 10k to będzie łatwizna xD na starym patchu troche ponad 6k dmg z novy i to nie full eq.

Post Wysłany: Lut 5th, '10, 15:59 
Nowicjusz

Dołączenie: Lut 5th, '10, 15:02

Przy nekromancie w kwestii przyzywań nie kładłem zbyt dużego nacisku na golemy, poza krwawym, nie były opłacalne, wpakowanie jak największej ilości w jakość szkieletów, poźniej golemów to podstawa, równa z czarami typu kościana włócznia, bądź kościana klatka, która była bardzo wydatna w III aktem w walaka z fetyszami. Kwetia klątw, jakoś to drzewko nigdy nie byłu u mnie rozwijane, nie odczuwałwm takowej potrzeby w zabawy zwiazane klatwami (oprócz spowolnienia). A somo spowolnienie bardziej było efektywne zatrudniając najemników z magią lodu. Ot tyle. Jak ponownie zainstaluje sobie diablo to coś dopisze.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości