Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 2 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 2 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 21st, '12, 19:15

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Premiera Diablo III - Kiedy!!!
Post Wysłany: Sty 22nd, '11, 23:25 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 13:30
Miejscowość: Rzeszów

"Chociaż w Internecie aż roi się od dat premiery gry i nawet niektóre sklepy zdają się jakąś wymieniać, żadna nie jest potwierdzona przez Blizzarda, a to sprawia, że wszystkie są czystą spekulacją lub też zgadywanką. Na chwilę obecną data premiery Diablo 3 nie jest znana. W przybliżeniu można jedynie stwierdzić, że będzie to koniec 2011 rok. Przed wakacjami 2011 nie ma co się spodziewać beta testów."

Udało mi się znaleźć jakąś przybliżoną datę premiery D3, niestety jest to koniec 2011r więc ja i wielu innych graczy musi poczekać jeszcze kilkanaście miesięcy na nasze ukochane D3 choć i tak nie wiadomo czy będzie w tym roku na 100%, co powiem przykro mi :(
Jedynym pocieszeniem choć nie wiem czy to można tak nazwać to że można już zakładać konta
Kod:
http://eu.battle.net
, d3 będzie korzystać z 2 wersji BN choć o tym już wszyscy wiedzą ;).
Pozdrawiam.

Post Wysłany: Lut 18th, '11, 15:32 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Sie 26th, '09, 11:11
Miejscowość: Warsaw

Odświeżę nieco temat dotyczący premiery.
W dniu 9 lutego o godz. 22:00 odbyła się konferencja Blizzarda, na której podano informacje, iż głównym celem korporacji będzie wydanie Diablo 3 jeszcze w 2011 natomiast szansa jest niewielka (widoczna sugestia, że w bieżącym roku D3 nie zobaczymy). Oto i cytaty twórców, które to pojawiły się podczas konferencji:

,,Ponieważ Blizzard Entertainment jeszcze nie potwierdził oficjalnie daty wydania gry na całym świecie, i na chwilę obecną rok 2011 nie obejmuje żadnej nowej gry. Za to w przyszłym 2012 roku powinniśmy spodziewać się minimum dwóch gier jakie wydane zostaną przez Blizzard".

,,Prace nad Diablo III idą w bardzo dobrym kierunku, i szczerze jesteśmy podekscytowani samą grą... Nie mogę się już doczekać kiedy udostępnimy nowe informacje na temat samej gry, oraz o nadchodzących beta testach, podczas kolejnych konferencji".

Informacja rzetelna, przez co i okrutnie przygnębiająca.

Post Wysłany: Mar 20th, '11, 16:17 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Mar 20th, '11, 10:19

Mnie przynajmniej przygnębiła. Pewnie wydadzą Diablo 3 w 2012 roku 24 grudnia , wtedy kiedy bedzie koniec świata XD (oczywiście żartuje)

Post Wysłany: Kwi 1st, '11, 13:17 
Nowicjusz

Dołączenie: Mar 12th, '11, 19:44

wczoraj bylem w sklepie-free record shop-nl. tam byla okladka na pudelku z diablo III ale na zapisy na x box 360.cena 59,99euro.w poniedzialek pojde jeszcze raz i zapytam sie kiedy bedzie w sklepie.Jak ktos jest kumaty w holenderskim moze sam sprawdzic na ich stronie moze tam jest data .jak czekalem na battlefield bad company 2 w taki sam sposob kupilem a czekalem okolo miesiaca.wiec zapytam sie w poniedzialek i dam odp.

Post Wysłany: Kwi 1st, '11, 21:36 
Awatar użytkownika
Administrator

Dołączenie: Lut 20th, '09, 20:47

Wiele sklepów ma już zapisy na pre-ordery. Ale myślę że lepiej się jeszcze wstrzymać z tym do momentu wydania gry przez Blizza.

Post Wysłany: Kwi 2nd, '11, 18:50 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Paź 15th, '09, 22:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

Ludzie wstrzymajcie się z pre order Diablo III . Zapytacie dlaczego? Jest prosty taki sklep na oko wystawia cenę. Cena gry możne wzrosnąć i to sporo i co w tedy zabawa w dopłatę. Po co coś robić dwa razy jak można raz. Poczekajcie cierpliwie na premierę no i samą sprzedażą w sklepach. :)

Post Wysłany: Kwi 6th, '11, 17:05 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 13:30
Miejscowość: Rzeszów

S21 ma racie szkoda płacić za pre order bo na 100% i tak trzeba będzie dopłacać za grę drugie tyle , ja tam wolę podskoczyć do empic Rzeszów i zakupić świeżutką jeszcze cieplutką kopie D3 :))) a co najważniejsze z pewnego źródła ;). Wiec podsumowując polecam poczekać do premiery i zakupić grę w sklepie a kaskę którą przeznaczył byś na pre order odłóż na D3, mam taką skarbonę świnkę na której pisze NA DIABLO 3 sam malowałem :D
Nie wyobrażacie sobie jaka byłą mina mojej mamy jak to zobaczyła, skomentowała to tak "taki stary chłop a takimi głupotami się zajmuje "

No i znowu czekamy premiera przesunięta na marzec 2012 r !!!
już bym pograł buuu ;(

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 37 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości