Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Lut 11th, '12, 01:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: PvP w D3 oraz Furia.
Post Wysłany: Sty 14th, '10, 16:16 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Sty 10th, '10, 14:47
Miejscowość: GW

Nie chodziło mi o skilla z wowa. Sam gram w wowa i znam wszystkie no może wszystkie skille z tbc i wiekszość z wotlk.
Szarżę można zamienić na coś innego. Poza tym to jest D3 nie D2 i trąba powietrzna może nie będzie głównym skillem barba.
Warrior może zabić maga nie męcząc się zbytnio. Nie wiem jak jest na 30 lv, ale w wowie każda klasa jest na inną zabójcza.
Rampagee nie zapominaj, że umiejętności pasywne też mogą wpływać na generację furii.

Zapraszam na inne piekielnie dobre gry:
Rappelz - gra mmorpg w polskiej wersji jezykowej.
Runes of Magic - w pelni darmowa produkcja, ktora przenosi nas do pieknego swiata fantasy
Oraz wiele wiecej na portalu z darmowymi grami mmo - www.monstrum.com.pl

Post Wysłany: Sty 14th, '10, 17:18 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Sie 31st, '09, 17:24

Według mnie to powinni w ogóle wywalić trąbę powietrzną, i tak już narobiła wystarczająco dużo szkód w D2 :P Ludzie w przeważającej większości robili Barby pod trąbę, różnorodność bulidów w przypadku Barbarzyńcy nie istniała, u innych klas jest trochę lepiej ale Diablo nigdy nie dogoni pod względem mieszania, kombinowania i eksperymentowania takich gier RPG jak seria BG, ID czy nawet NWN[kapłan + mnich + tancerz cieni, co za wymiatacz!]. Ale najwidoczniej zespołowi pracującemu nad Diablo 3 zależy przynajmniej żeby umożliwić graczom szersze pole do popisu pod względem tworzenia własnych unikatowych bulidów. Dlatego wprowadzają nowe systemy energii, a już po samych skilach widać że bulidy Diablo 3 na pewno będą o wiele ciekawsze od tych z Diablo 2.

Post Wysłany: Lut 1st, '10, 12:56 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Lis 22nd, '09, 12:30
Miejscowość: Rzeszów

Skąd wiesz , że będzie tak jak w WoW , a nie jak w Age Of Conan>? W AOCu było właśnie coś w stylu tej całej furii , nie ważne czy rzeciwnik strzelał , czy też nie , zawsze zdążyłeś do niego dojść i zaatakować porządną kombinacją ciosów.
Jestem pewien że na pewno nie będzie tak ja w „Age Of Conan” bo Blizzard jest za poważnym dystrybutorem, producentem gier żeby kopiować rozwiązania z niewiadomo czego ;)
Wiem, wiem Keeper92 ale trzeba troszeczkę rozbuchać rozmowę :D

Post Wysłany: Lut 26th, '10, 08:17 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Wrz 24th, '09, 22:20

To normalne że każda klasa będzie miała swoje plusy/minusy i przeciwko jednej klasie będzie miała większą przewagę przy innej mniejszą. Warek w WoW dostanie po tyłku od casterów jeśli nie zdąży podejść. Ogólnie jeśli jest w stanie utrzymać dystans na walkę wręcz to taki mag tam pada na 2/3 hity więc i tutaj widać podobieństwo. Zasada kto pierwszy ten lepszy ;]

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości