Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 21st, '12, 19:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Pytanko Nekro pvm
Post Wysłany: Mar 17th, '11, 00:06 
Nowicjusz

Dołączenie: Mar 16th, '11, 23:54

Witam, na samym początku zaznaczam, że nie gram na battlenecie, nie znam słownictwa z BN itp. Otóż gram sobie na singlu nekro PVM i mam takie pytanie - czy gdy używam klątwy żelazna dziewica to potwory tracą hp uderzając tylko i wyłącznie we mnie czy tracą hp również gdy uderzą moje summony ? btw jeżeli ktoś się nie zna niech nie odpisuje, bez obrazy, ale nie potrzebuję niczyich domysłów itp. Jeszcze takie krótkie pytanko. Rozdałem spelle 20 summon skel i 20 ulepszenie skel. W co najlepiej teraz dawac (moge resetnąć staty i spelle bo gram na patchu 1.13c więc jest to możliwe) klątwa jakaś a może resy? Czytałem dużo poradników, jednak prawie wszystkie związane są z BN i są to poradniki na wysoki lvl z itemami naprawde ciężko dostępnymi jak na singla. Proszę o pomoc i od razu z góry dziękuję. Pozdrawiam Oldsql1

Temat postu: Re: Pytanko Nekro pvm
Post Wysłany: Mar 17th, '11, 20:25 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Sie 26th, '09, 11:11
Miejscowość: Warsaw

Potwory przeklęte Żelazną Dziewicą otrzymują zadane obrażenia niezależnie od tego czy uderzają w Ciebie czy też w twych sługusów także bez obaw. Kiedyś jeszcze na starym patchu istniała świetna kombinacja krwawy golem + żelazna dziewica. Przy takim zestawieniu Golem stawał się w zasadzie niezniszczalny (przy walce z potworami) wykradając życie, które mnożyło się przez zadawane przez moby obrażenia. Nie mniej jednak co do skuteczności tej techniki na nowych patchach nie jestem przekonany, jeśli więc nie zamierzasz próbować w tą stronę to faktycznie maxowanie wskrzeszenia potworów + żelaznej dziewicy na sigle play'u może sprawdzić się bardzo w porządku.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości