Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 1 osoba, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 21st, '12, 19:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rodzaje rozgrywek i ich czas?
Post Wysłany: Gru 15th, '11, 18:44 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Gru 15th, '11, 18:33
Miejscowość: Tarnobrzeg

Witam serdecznie, jestem nowy na stronie ale nigdzie nie widzę artykułu o tym jakie będą rozgrywki w D3 i przez ilę będę mógł się cieszyc grą.

Chodzi o to że wydając taką sumę na grę, chciał bym w nią sporo pograc a z tego co czytałem to gra będzie dosyc krótka. Czy gra będzie polegała jedynie na zrobieniu tych czterech aktów na singu lub na co-op max 4 osoby + dodatkowa gra arena. Jeśli to będzie tylko tyle, to gra nie bedzie za ciekawa bo przejde gre jedna postacia i zrobie te cztery akty a potem zostaje tylko walka na arenie która predzej czy później sie znudzi więc ja już nie wiem co mam o tym myślec. Po za tym wydaje mi sie że to co napisałem wyzej to tylko pewna czesc zabawy ze wzgledu na dom aukcyjny. Skoro ma byc to po co komus chcialo by sie kupowac itemy jak mozna dosyc szybko przejsc gre na singlu czy tam co-op i miec takie itemy. Bardzo prosze o pomoc bo zastanawiam sie nad kupnem tej dlugo oczekiwanej gry.

Temat postu: Re: Rodzaje rozgrywek i ich czas?
Post Wysłany: Gru 15th, '11, 20:43 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Lut 24th, '10, 12:19
Miejscowość: Jaworzno

Po przejściu gry solo , wbijasz na multi przechodzisz ją w sumie jeszcze 3 razy ( różne poziomy trudności ) i dopiero możesz się cieszyć zajebistym pvp xD

Post Wysłany: Gru 15th, '11, 23:02 
Awatar użytkownika
Wojownik

No niby i tak ale to i tak nudno jak sie skonczy gre bo nie mozna grac tak w multi jak np. StarCraft :/ Mogli by dac cos podobnego do doty ale takie szybsze a nie ze arena po 5 min i sie ciesz xd

Post Wysłany: Gru 16th, '11, 00:03 
Awatar użytkownika
Moderator

Dołączenie: Mar 25th, '11, 15:17
Miejscowość: Sosnowiec

Koper nie masz chyba jakiegoś szczególnego doświadczenia z serią Diablo, bo trochę nie o to w tej grze chodzi ;)

W Diablo nie gra się po to, żeby ukończyć grę. To, że zarżniesz Diablo na końcu nie jest końcem zabawy, bo będziesz to robił jeszcze setki razy. Diablo polega na tym, że cieszysz się rozgrywką z innymi graczami na Battle.necie. Rozbudowujesz swoją postać, zbierasz przedmioty, doskonalisz taktykę, konkurujesz ze znajomymi kto ma lepszy sprzęt itp.

A jeśli chodzi o Arenę, to zapewniam Cię, że jeśli Arena wciągnie Cię i zaczniesz udzielać się w różnych ligach klanów/graczy Diablo 3, to gry nie opuścisz przez minimum dwa lata :)

Post Wysłany: Gru 16th, '11, 19:24 
Awatar użytkownika
Wojownik

Właśnie tego chce ... abym mógł grac w ta grę jak najdłużej się da :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość