Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nieznany
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Wrz 10th, '10, 17:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Silkroad Online
Post Wysłany: Cze 18th, '09, 10:16 
Nowicjusz

Dołączenie: Cze 18th, '09, 10:14

Witajcie! Chciałbym wam przedstawić bardzo ciekawą grę: Silkroad Online, opis jest mój, stworzyłem go na potrzeby pewnego forum. Otóż Silkroad Online to bezpłatna gra MMORPG. Zdobywała I miejsca w prestiżowych konkursach, organizowanych przez czołowe strony o tematyce MMORPG! Instalka, którą niżej możecie ściągnąć jest NAJNOWSZĄ. Zainstalować ją będzie można w Marcu, po wyjściu Legendy IV! Postać rozwijać możemy na tysiące różnych sposobów - daje nam to możliwość wyróżniania się od innych. Ponadto piękna grafika 3D daje nam możliwość przeniesienia się na Jedwabny Szlak. Świetny system PvP, PvM, maksymalny lvl 100. Tysiące potworów, Gildie, Party! To wszystko czeka Cię w świecie Silkroad Online.

Image
Image
Image

reklama
 Temat postu: Re: Silkroad Online
Post Wysłany: Lip 4th, '09, 16:01 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Cze 24th, '09, 11:35
Miejscowość: Świecie

Osobiście nie grałem w SO, ale oglądałem owiane już legendą filmiki
"Idziemy expic" i "Idziemy expic 2"- które przedstawiają poziom kultury i jakości rozgrywki wśród polskich graczy. Nie ma gry online gdzie polska społeczność nie psuje mi gry.Wyjątkiem jest Archlord-również darmowa gra MMO, także posiada piękny trójwymiarowy świat, CUDNA przepiękna i naj muzyka- w połączeniu z oprawą graficzną sprawia, że naprawdę przenosimy się do Chantry.A ze społecznością polską naprawdę gra staje się przyjemnością.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości