Witaj na diablo3.biz.pl. Na stronie jest 0 osób, 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 0 gości.
Nazwa użytkownika:

Hasło:

Uwaga! Szukamy redaktorów!
Kliknij  tutaj  po więcej informacji!

Obecny czas: Maj 21st, '12, 19:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Umiejetności Łowcy
Post Wysłany: Paź 23rd, '10, 17:34 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Paź 15th, '09, 22:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

Rozwój postaci Łowca/Łowczyni

Zamysł początkowy Blizzard team postaci Łowca/Łowczyni miał być hybryda / demonem a nie człowiekiem. Ale ostateczną koncepcją jak widzicie jest czlowiek i myślę ze bardzo dobrze daje to realizm grze. Jak widzicie postać Łowcy posiada dwie kusze a w początkach zamysłu miały być rzucane sztylety i bronie tym podobne. Kusze myślę że są świetnie dobrane do postaci.

Image

Historia Postaci

Abd al-Hazir przedstawia historie klasy wychodząca z ciemności z ponurych demonicznych smaków. Są to wytrawni myśliwi i zarazem koczownicy. Przegrali wszystko co znali i kochali ze złem i odwiecznym piekłem , jest ich niewiele ale walczą i mszczą się za wcześniejsze lata. Z ilością kilu setek ludzi ostali się na Dreadlands. Wszyscy łowcy demonów maja wrodzoną umiejętności sprzeciwiania się demonicznemu piętno. tą siłę czerpią z Dreadlands pozwalając im użyć demonicznych czarów przeciwko ich wrogom chwila zachowująca ich zdrowie psychiczne.
Ale co to mogłoby oznaczać? Od dźwięk Łowców Demonów wykorzysta wszystko i wszystkich w ich dyspozycji do podjęcia walki z ich wrogami.W jednym z paneli łowcy , Jay Wilson powiedział krotko rozmawialiśmy o użyciu demonicznych narzędzi broni. Czy to ostateczne: tak, może jednostki z demonicznych organów, albo i nie, ma już zostać zobaczymy jeszcze. Jednakże w filmie w zwolnieniu Łowca robi strzały z zęba demona.

Image

Ja uważam osobiście że będziemy mogli korzystać z demonicznych trofeów w celu zwiększenia swoich umiejętności i przedmiotów. Mogę oczekiwać, że to przybierze formę robienia ręcznie przepisów na trofea i artyfakty.

Umiejętności postaci.

Łowca prezentuje wiele bardzo fajnych umiejętności. Ma do dyspozycji pułapki ,czarna magia, kusze łuki itp... Zaprezentuje parę z nich:

Molten Arrow ( Ciekłe Strzały chyba ....)

Łowca strzela gromem strzał z kuszy w parze z płomieniami., który przechodzi przez wrogów, i pozostawia po sobie ślad opalanie, zadając obrażenia wszystkim wrogom, aby spróbować ją przekroczyć.Zasadniczo jest to ściana ognia, że można strzelać.

Grenade - (Granat)

Umiejętność podobna do Witch Doctor Czaszka płomienia.Film pokazuje 3 kule które odbijają się i po chwili eksplodują które skutecznie zabierają AOE od pobliskich przeciwników. Jest to narzędzie raczej do skutecznego niszczenia danej umiejętności. Może jest to głupie ale tak jest.

Bola (Kula Destrukcyjna to jest moja interpretacja...)

Ta umiejętność pozwala Łowcy strzelać strzałami z grotem kulistym, która otacza przeciwnika . Przeciwnik jest otoczony kulą przez kilka sekund i po chwili rozwala ich na strzępy i innych będących przeciwników w pobliżu skutecznie zabierając punkty AOE.

Vault - (Unik Bojowy).

Obowiązkowa biegłość ruchu. Wytrawny Łowca wykonuje szybkie przemieszczenia i uniki. Te zestaw umiejętności jest skuteczny Molten Arrow " Ciekłe Strzały " .Pozwala wytrawnemu łowcy szybko ustawiać ścianę, i wycofywać się za linii ognia.

Film Nie Dostepny Jeszcze

Spike Trap- Pułapka

Rozumiejąc aluzję od zabójcy, wytrawny Łowca zakłada pułapkę, która czeka na wrogów. Po czym łowca podchodzi otwiera i zabija ich.

Film Nie Dostepny Jeszcze

Fan of Knives- Fan Noży

Łowca kręci się w miejscu , wypuszczając przy tym deszcz noży w każda stronę. Tym właśnie niszczy przeciwników wokół siebie. Totalna destrukcja AOE.

Entangling Shot- Oplatające Strzały

Łowca błyskawicznie wysuwa strzałę, która odbija się między kilkoma wrogami, łącząc ich z prawie czarną- fioletowawą linią i idzie w dół. Ale ta umiejętność bardzo spowolniona jest poważnie w oparciu o liczbę wrogów związane są z tej samej strzałki.

Temat postu: Re: Umiejetności Łowcy
Post Wysłany: Paź 24th, '10, 18:46 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Paź 24th, '10, 13:26
Miejscowość: Wierzchowo

Hmnn... Skile Dla " Łowcy " Zapowiadają się dość dobrze mam nadzieje że inne będą równie dobre :o :o :o

Zapraszam Na Super Ts'a 2 IP 178.217.184.4:8702
Darmoew RooMy :D i Profesjonalna Obsługa :D

Post Wysłany: Paź 24th, '10, 19:09 
Awatar użytkownika
Bohater

Dołączenie: Paź 15th, '09, 22:01
Miejscowość: Zamość - Derby UK

Osobiście jestem pod ogromnym wrażeniem nowa postacią. Jest wypasiona na max-a a to jeszcze pewnie nie wszystko. Napewno zagram Lowca jako pierwszy.

Post Wysłany: Paź 25th, '10, 15:10 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Paź 24th, '10, 13:26
Miejscowość: Wierzchowo

Wiesz nie mów chop przed zachodem słońca :D wszystko będzie wiadome kiedy wyjdzie diablo III . Jak nam wiadomo to jeszcze poczekamy :cry: ale napewno będzie to postac nr 1 a później juz jak leci ^^

Zapraszam Na Super Ts'a 2 IP 178.217.184.4:8702
Darmoew RooMy :D i Profesjonalna Obsługa :D

Post Wysłany: Lis 12th, '10, 17:31 
Awatar użytkownika
Wojownik

Dołączenie: Lis 11th, '10, 16:39

Demon Hunter robi wrażenie na pewno nim zagram najpierw tuż po kupnie D3 ;D

Post Wysłany: Lis 16th, '10, 20:21 
Awatar użytkownika
Nowicjusz

Dołączenie: Lis 16th, '10, 20:07

Myślę ze Deanom Hunter nie jest postacią numer 1 raczej będzie to Monk lub stary lecz poczciwy Barbarzyńca. Hunter niczym mnie tak naprawdę nie zaskoczył. Monk jest git...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości