Diablo 3 portal - forum Diablo III
http://www.diablo3.biz.pl/forum/

Wymagania sprzętowe
http://www.diablo3.biz.pl/forum/wymagania-sprz-towe-t17.html
Strona 1 z 41

Autor:  qwerty [ Mar 23rd, '09, 18:18 ]
Temat postu:  Wymagania sprzętowe

Oficjalne wymagania Diablo 3:

MINIMALNE WYMAGANIA SPRZĘTOWE

PC
OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (z ostatnim service pack) z DirectX® 9.0c
Procesor: Intel Pentium® D 2.8 GHz lub AMD AthlonTM 64 X2 4400+
Karta Graficzna: NVIDIA® GeForce® 7800 GT lub ATI Radeon™ X1950 Pro

Mac
OS: Mac® OS X 10.6.8 lub nowszy | Procesor: Intel® Core 2 Duo
Karta Graficzna: NVIDIA® GeForce® 8600M GT lub ATI Radeon™ HD 2600

Pozostałe informacje
Miejsce na Dysku: 12 GB wolnego miejsca
Pamięć RAM: 1 GB RAM (1.5 GB wymagane dla Windows Vista®/Windows® 7)
Napęd: DVD-ROM drive
Rozdielczość: 1024×768 minimum

ZALECANE WYMAGANIA SPRZĘTOWE

PC
OS: Windows Vista®/Windows® 7 (z ostatnim service pack)
Procesor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz lub AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz
Pamięć RAM: 2 GB RAM
Karta Graficzna: NVIDIA® GeForce® 260 lub ATI Radeon™ HD 4870

Mac
OS: Mac® OS X 10.7 lub nowszy
Procesor: Intel® Core 2 Duo
Pamięć RAM: 2 GB RAM
Karta Graficzna: NVIDIA® GeForce® GT 330M lub ATI Radeon™ HD 4670


Image



Edytowane przez: DarkBolo
http://www.diablo3.biz.pl/forum/uzytkownik/DarkBolo/

Autor:  S21 [ Paź 21st, '09, 17:41 ]
Temat postu:  Re: Wymagania sprzętowe

Nie oficjalne doniesienia o wymaganiach systemowych są takie :

Wymagania dla PC:

1. System operacyjny: Windows XP/ Vista
2. Procesor: 1.4GHz lub szybszy
3. RAM: 1GB lub więcej
4. Grafika: karta graficzna ze 128MB, DX9
5. Wolne miejsce na dysku: 4-8GB

Wymagania dla Maca:

1. System operacyjny: MacOS X 10.3 (Panther) lub lepszy
2. Procesor: 1.6GHz lub szybszy
3. RAM: 1GB lub więcej, zaleca się DDR RAM
4. Grafika: karta graficzna ATI lub nVidia ze 128 MB
5. Wolne miejsce na dysku: 4-8 GB

Autor:  Siwy [ Paź 21st, '09, 20:46 ]
Temat postu:  Re: Wymagania sprzętowe

Trafiłeś na bardzo starą plotkę, w której obok tych wymagań było napisane, że testowa wersja będzie już w październiku a premiera 24 grudnia 2009, skoro już wiadomo, że D3 najwcześniej wyjdzie w 2011 to te wymagania NIESTETY można włożyć między bajki.

Autor:  WitStwosz [ Lis 17th, '09, 16:12 ]
Temat postu:  Re: Wymagania sprzętowe

[quote="qwerty"]Na chwilę obecną firma Blizzard nie podała informacji na temat wymagań sprzętowych do gry Diablo 3[/qu :)



Siemka chciałem się spytać czy Diablo 3 już wyszło :D

Autor:  WitStwosz [ Lis 17th, '09, 18:46 ]
Temat postu:  Re: Wymagania sprzętowe

Mam pytanie a tak w ogóle to Diablo 3 już wyszło że podajecie wymagania sprzętowe?????? :D

Autor:  S21 [ Lis 17th, '09, 20:49 ]
Temat postu:  Re: Wymagania sprzętowe

Najpierw przeczytaj parę tematów na forum i przede wszystkim regulamin .Dublujesz posty używaj opcji {edytuj). A dopiero w tedy wypowiadaj się. Następnym razem dostaniesz warna. Ale jestem dobry i odpowiem ci na twój post.


Diablo 3 wejdzie do sprzedaży pod koniec 2011 roku. Jeszcze dokładnie nie wiadomo jakie będą wymagania. Te co są napisane to tylko przypuszczenia.

Autor:  DSDanielo [ Gru 28th, '09, 18:38 ]
Temat postu:  Re: Wymagania sprzętowe

Coś dziwne są te wymagania, takie małe :shock: 8-) ;)

Autor:  Siwy [ Gru 28th, '09, 20:14 ]
Temat postu:  Re: Wymagania sprzętowe

Mogłeś przeczytać jeszcze post niżej DSDanielo :P
Siwy napisał(a):
Trafiłeś na bardzo starą plotkę, w której obok tych wymagań było napisane, że testowa wersja będzie już w październiku a premiera 24 grudnia 2009, skoro już wiadomo, że D3 najwcześniej wyjdzie w 2011 to te wymagania NIESTETY można włożyć między bajki.

Autor:  nmb [ Sty 28th, '10, 14:40 ]
Temat postu:  Re: Wymagania sprzętowe

Trochę odejdę od tematu, ale DOPIERO POD KONIEC 2011!!!!
Na innym forum czytałem że na początku 2011, a na jeszcze innym pod koniec 2010.

edit
sorry zapomniałem napisać o wymaganiach (się wnerwiłem), ale kolega na dole ma rację, wymagania będą podobne. (myślę)

Autor:  Heretic [ Sty 31st, '10, 11:36 ]
Temat postu:  Wymagania

Co do wymagań - myślę, że w przedziale 2,1ghz, 3gb RAM, 512mb w karcie będzie można pograć bez większych problemów.

Nie zakładaj nowego tematu o wymaganiach bo taki już istnieje więc proszę tam pisać!Radzę użyć opcji szukaj! edit: S21 Przenoszę!

Strona 1 z 41 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/